Szekeres Viktor

Bénácska plakát a Hangya 3-nak

Nem ez lett a legjobb Hangya-plakát.

Korábban hosszú éveken át júliusban, San Diegóban került megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melyet a tavalyi esztendőben, akárcsak tavalyelőtt, a járvány miatt virtuálisan rendeztek meg Comic-Con@Home néven. Idén azonban ismét lehet élőben találkozni más rajongókkal, személyesen részt venni panelekre és exkluzív bemutatókon. A rendezvény középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. A filmek között természetesen a képregényeken alapulókat kísérte a legnagyobb érdeklődés, azonban a harmadik Hangya-film esetében a Marvel Studios nem rukkolt elő előzetessel, csupán egy plakátra futotta.

Az Ant-Man and The Wasp: Quantumania természetesen az Ant-Man harmadik része lesz, mely film az MCU egyik meglepetése volt, ugyanis a karakter a semmiből érkezett és lett sikeres a maga erejéből, ráadásul egy olyan stílusban, ami eléggé eltért a korábbi szuperhősös filmekétől. Az első Hangya Amerikában 180, míg a világ többi részén 339 millió dollárig jutott el, és azt, hogy a nagy többségnek bejött az első rész, vagyis kíváncsi volt a folytatásra az bizonyítja, hogy ezek után a második epizód ezt le is pipálta 217 milliós belföldi és 406 milliós nemzetközi eredményével. Meglátjuk, hogy a harmadik epizód hogy teljesít.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #5
    hát ez nagyon sz@r volt. Még tőled is...
  • zetortraktor #4
    Én már ott kikapcsoltam, amikor látták a főszereplőt, és senkinek nem tűnt fel, hogy egy az egyben úgy néz ki, mint a Paul Rudd nevű hollywoodi színész. Ez mekkora baromság!
  • Macropus Rufus #3
    ez a Hangya már csak azért is röhej mert az első részben kiderül, hogy a tömege az ipsének nem változik azzal, hogy összemegy... és most tedd össze, hogy egy darázs vagy méhecske hátán "lovagolva" repked. Szóval okés, hogy mese, de egy mese is azért lehet logikus. Ez meg nem az. Az első részt bírtam csak megnézni, de ennél tömeg nem változik pontnál azért gondolkodtam, ez így baromság lesz. Az lett.
  • quatlander #2
    Atom Anti jobb volt...
  • Ender Wiggin #1
    ehhez majd jön a bénácska tréler meg a bénácska film... de a kötelező elemek kipipálva...