Szekeres Viktor

Még mindig nem tudni, mi lesz a Tomb Raider folytatásával

Semmi hír egy új Tomb Raider-filmről.

Már jó ideje várjuk, hogy legyen előrelépés Tomb Raider-fronton, azonban a jelenlegi mozifilmes Lara Croft, Alicia Vikander is csak azt erősítette meg, hogy semmit sem lehet tudni a Tomb Raider 2-ről. A színész az Entertainment Weeklynek beszélt a filmről, és arról, hogy politikai zsákutcába került a projekt, miután az MGM stúdió az Amazonhoz került.

Legutóbb tavaly tavasszal írtunk arról, hogy Misha Green kezébe került a film, ő írhatta meg a szkriptet, sőt, Twitterre ki is rakta forgatókönyve első draftjának címlapját, melyről kiderül, hogy a film alcíme lehet, hogy Obsidian lesz.

Az, hogy a szándék megvan a második rész elkészítésére, mindenképp azt jelenti, hogy a gyártó nem volt elégedetlen a film fogadtatásával és bevételével, vagy pedig a fogadtatás és a bevétel alapján a második részt profitábilisnak ítéli meg. Az első Alicia Vikander főszereplésével készített Tomb Raider legyártása 94 millió dollárba került, Amerikában 58, a világ többi részén pedig 216 milliós bevételt produkált a film. Értelemszerűen a folytatásra a költségvetést csökkenteni fogják, hogy nyereséges lehessen a projekt, a kérdés, hogy az 50 vagy a 70 milliós sávba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FICEK9 #2
    Hát ha még kevesebbet szánnak rá, akkor a 2 még az első résznél is szörnyűbb lesz. De ne legyen igazam, mert lenne potenciál ebben a franchiseban.
  • tigeroo #1
    Még mindig röhögök ezen a szarrá photoshopolt nyakon