Szekeres Viktor

Nemsokára visszatér a második legjobb animációs sorozat

Nyakunkon az Archer 13. évadának premierje.

Az amerikai FX csatorna bejelentette, hogy egyik legnépszerűbb sorozata, az Archer augusztus 24-én tér vissza a 13. szezonjára, melyről egyelőre még nem sok mindent lehet tudni, hiszen még nem került kiadásra hozzá előzetes. Az eredetileg kémesnek indult széria különlegessége, hogy az előző néhány évad afféle álomszezon volt, melyek többek között film noiros, kalózos, illetve űrhajós tematikát kaptak. Azonban a tavalyelőtti évadra, amikor is az eredeti készítő távozott az írógárdából, ismét visszatértek az eredeti felálláshoz, és tavaly is azt próbálták tovább gondolni.

A hír érdekessége, hogy a 12. évad pont a minap indult el idehaza a Comedy Centralon, is a mostani részek jó eséllyel valamikor jövő ilyenkorra várhatók magyar szinkronnal. Persze addig a 13. évad fel fog kerülni Magyarországon a Netflixre is, bár arra nem érdemes számítani, hogy magyar specifikációt is kap.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dynamic #1
    Milyen cím ez már? Mintha Átlag Józsinak magától értetődne, hogy mi az "első legjobb". Persze, ha az lett volna a cím, hogy az "egyik legjobb", akkor kevésbé lenne bennfenteskedő és arcoskodó.