Szekeres Viktor

Lehet, hogy annyira mégsem érdekli a nézőket a Thor 4?

Rengetegen megnézik a negyedik Thor-filmet, de lehet, hogy nem elegen?

Az előrejelezések alapján a Thor: Love and Thunder 70 millió dolláros pénteki amerikai bevételre számíthat, ami 130-140 millió dolláros hatalmas nyitóhétvégi bevételt vetít elő, ami 51%-kal körözné le a Thor: Ragnarok 46,4 milliós péntekét és erősebb lenne annak 3 napos 122,7 milliós számainál is. Összességében a 70 milliós nyitónap minden idők 9. legjobb MCU-s startja lenne a Vasember 3 68,8 és a Captain America: Civil War 75,5 milliós nyitánya között. Azonban, mindez azt is jelentené, hogy a 150 milliós lélektani határt nem fogja elérni a film. (Mint ismert, a legutóbbi MCU-premier, a Doctor Strange in the Multiverse of Madness 187 millió dollárral startolt.)

A filmben a főszereplő Chris Hemsworth és Natalie Portman mellett nem csak a Thor-rezidens Jaime Alexander (Sif), Jeff Goldblum (Grandmaster) és Taika Waititi (Korg), hanem a Guardians of the Galaxy-filmekből Chris Pratt (Peter Quill), Karen Gillan (Nebula), Sean Gunn (Kraglin) és Vin Diesel (Groot). Mellettük még Matt Damon, Sam Neill és Luke Hemsworth, valamint Melissa McCarthy és Russell Crowe benne lesz az epizódban, valamint a főgonoszt alakító Christian Bale.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #6
    Az elmúlt két év disney-termékei rávilágítottak arra, hogy anno az End Game milyen pontos címválasztás volt. Mert ami utána jött az agónia...
  • Kelta #5
    Szerintem te nem erről a filmről írsz..
  • hawkie22 #4
    #1: Cáfolnám. Eddig a legjobb Thor, és a sokadik egykaptafás Marvel-film után nagyon jó kis felüdülés. De a cikkírótól megkérdezném, hol látta Grandmaster-t a filmben? Merthogy én nem láttam sehol, az is biztos.
    Kellöen sok akció, rengeteg humor és poén, jók a karakterek, a sztorit is összerakták, amennyire lehetett. Gorr is jó fögonosz volt, legalábbis együtt lehetett érezni vele, hogy miért is teszi azt, amit tesz.
  • Dynamic #3
    De hát egy csomó helyen elmondták még a premier előtt hogy "jó" film. És ha elhitte, és ezek hatására nézte meg?
  • zetortraktor #2
    Mondja az, aki megnézi az első napon. Azért ehhez kell egy jó adag fanatizmus. Pedig meg is lehet várni, hogy valaki elmondja, hogy nem érdemes megnézni.
  • Kelta #1
    Túl limonádé..ami nem lenne baj, de ez egy vacak limonádé