Szekeres Viktor

A Netflix legnézettebb filmje lehet A szürke ember - itt az előzetese

Ilyen lesz a The Gray Man.

Nagyon sokan fogják már a nyitónapon megnézni a Netflix következő blockbuster akciófilmjét, A szürke embert (The Gray Man), így nem meglepő, hogy a film már most biztos esélyes arra, hogy bekerüljön a platform legnézettebb filmjeit tartalmazó örökranglistájára, sőt, még az is előfordulhat, hogy megszorongatja a jelenlegi első helyezettet, a Red Notice-t.


A Russo-testvérek, Anythony és Joe a Bosszúállók 4, valamint a Cherry után ezt az akcióthrillert rendezték meg Ryan Gosling és Chris Evans főszereplésével, akiknek karaktereik egymás ellen vonulnak ebben a kémes, embervadászos történetben, mely Mark Greaney 2009-es könyve alapján készül. A film további szereplői: Ana de Armas, Jessica Henwick, Wagner Moura, Alfre Woodard, Regé-Jean Page, Billy Bob Thornton, Julia Butters, Dhanush, Scott Haze, Calla Mulvey, Eme Ikwuakor, Michael Gandolfini, Sam Lerner, Robert Kazinsky, és DeObia Oparei. A forgatókönyvet Joe Russo írta, amit Christopher Markus és Stephen McFeely turbózott fel.

A 200 millió dolláros költségvetés mellett készült alkotást természetesen franchise-nak tervezik, amolyan új James Bondnak. Az első film középpontjában egy szabadúszó bérgyilkos áll, aki korábban a CIA-ügynökként dolgozott. Azonban miután ügynöksége elárulja őt, szökevénnyé kényszerül válni, főleg, miután egy korábbi társa a nyomába veti magát.

A július 22-én bemutatni tervezett alkotás hivatalos szinopszisa a következő: A SZÜRKE EMBER egy CIA-ügynök, Court Gentry (Ryan Gosling), másnéven Sierra Hatos. Gentry, akit Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton) egy szövetségi büntetés-végrehajtási intézetből menekített ki, egykoron az ügynökség magasan képzett halálosztója volt. Azonban fordult a kocka, és immár Hatos a célpont. Lloyd Hansent (Chris Evans), a korábbi CIA-ügynököt pedig semmi nem állíthatja meg, hogy levadássza és kiiktassa Gentryt, akinek Dani Miranda ügynök (Ana de Armas) segít egy lépéssel előrébb járni."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #1
    "Az első film középpontjában egy szabadúszó bérgyilkos áll, aki korábban a CIA-ügynökként dolgozott. Azonban miután ügynöksége elárulja őt, szökevénnyé kényszerül válni, főleg, miután egy korábbi társa a nyomába veti magát."

    Milyen eredeti tortenet....