Szekeres Viktor

Befejeződik az új Roswell sorozat

Nem folytatódik tovább a Rowell, New Mexico.

A CW csatorna még be sem mutatta a Roswell, New Mexico című Roswell-reboot negyedik szezonját, már be is jelentette, hogy nem fogja berendelni az ötödik évadot, tehát a nyáron képernyőre kerülő epizódokkal véget is fog érni a széria, mi tavaly nagy próbatételen esett át, hiszen új showrunnerrel vágtak neki azok után, hogy a készítő, Carina Adly MacKenzie bejelentette, hogy távozik a szériától.

Az Amblin Television és Bender Brown Productions, valamint a Warner Bros. Television közös produkciójának egyébként nem a korábbi tévésorozat, hanem Melinda Metz Roswell High könyvei jelentik az alapját. A történet hőse egy illegális bevándorló lány, aki rájön, hogy gyerekkori szerelme, aki ma egy rendőr, valójában földönkívüli, aki képességeit egész életében titokban tartotta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    nem sok izzadság érződik rajta, eléggé tobzódnak az ötletekben, csavargatják becsülettel, hova eljutott ugyanaz az alapkoncepció mostanra. nem is tudom, milyen lehet az, ami izzadságszagú. ha rossznak gondolja valaki, azt abszolút megértem, de telejsen nyitott minden, van egy csomó karakter, azt mesélnek, amit akarnak, mit lehetne itt izzadni?
  • bunny #1
    Erősen izzadságszagú rétestészta.