Szekeres Viktor

A Doctor Strange 2 meglepően sok embernek nem jött be

A nézőknél a Doctor Strange 2 a Thorral van egy szinten.

Viszonylag nagy meglepetésre a Doctor Strange az őrület multiverzumában (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) a Marvel-rajongók számára az egyik legkevésbé tetsző MCU-film lett. Azért a rajongókat emeljük ki, mert ők azok, akik már az első napon megnézték a filmet, és a CinemaScore az első napos nézőket szondáztatja a film megtekintése után, így kihozva egy átlagos értékelést annak. És bizony a Doctor Strange második része csak "B+" értékelést kapott, azaz erős négyest, mondhatni négyes fölét.

Ez pedig azért meglepő, mert az eddig kb. 30 Marvel Cinematic Universe-filmből mindössze 3 nem A+, A vagy A- volt. A negyedik alkotás, a Thor kapott B+ értékelés, a tavaly Eternals még ennél is kevésbé jött be a nézőknek, csak B osztályzat jutott neki, illetve most a Doctor Strange. Ez utóbbi akár egy trendnek is tekinthető lenne, ha a kettő közé nem ékelődött volna be az A+-os Spider-Man: No Way Home, bár az hivatalosan Sony-film volt, nem Disney-s. (A tavalyi premierek közül a Shang-Chi A, míg a Black Widow A- értékelést kapott.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    Igen, mert azoknál a filmeknél, amik nem B+-ok nem voltak szivárgások, és azok húzzák le a filmet 4/5-re (lol), akik direkt spoilereket olvasnak, majd nem tetszik nekik annyira, mert spoilereket olvastak. Logikus, anyám.

    Semmi ördöngösség nincs ebben. A film egy fokkal komplexebb, nehezebben követhetőbb, ld. a kommentet lejjebb, miszerint értelmetlen katyvasz (pedig a Disney zavaróan próbálta túlmagyarázni, de el kell ismernem, jól tették, mert úgy tűnik, még így sem volt érthető sokaknak)k és ez azért csalódást okozhat pár nézőnek.

    A következőt, bármennyi szivárog ki róla (anyám…, pókember nincs hazaút?), jobban fog teljesíteni.
  • t_robert #2
    Azon túl hogy szokás szerint látványos gyakorlatilag meglehetősen értelmetlen katyvasz....
  • Ender Wiggin #1
    meglepő? mivel egy csomó sztori elem kiszivárgott, várható volt...