Szekeres Viktor

Később láthatjuk az Super Mario-mozifilmet

Tilitolizik a Universal stúdió.

A Universal stúdió két animációs filmjének premierdátumát módosította a napokban. Egyrészt Csizmás, a kandúr visszatérésére, a Puss in Boots: The Last Wish premierjére szeptember 23-a helyett csak december 21-én fog sor kerülni (a filmet a DreamWorks Animation gyártja), másrészt az eddig december 21-ére kiírt, Illumination által gyártott Super Mario Bros. amerikai bemutatóját 2023. április 7-ére tolták el.

A Nintendo még tavaly ősszel jelentette be a szereplőgárdát: Chris Pratt (Mario), Charlie Day (Luigi), Anya Taylor-Joy (Princess Peach), Jack Black (Bowser), Keegan-Michael Key (Toad), Seth Rogen (Donkey Kong), Kevin Michael Richardson (Kamek), Fred Armisen (Cranky Kong), Sebastian Maniscalco (Spike), de Mario játékbéli hangja, Charles Martinet is több szerepben hallható lesz majd.

A játékgyártó ismert karakteréről az Illumination Entertainment készíti a filmet és a Universal Studios forgalmazza majd. A Grut, a Minyonokat, illetve a Grincset jegyző animációs stúdió együtt dolgozni a vízvezetékszerelők megalkotójával, Shigeru Miyamotóval. Mint ismert, már készült egy Super Mario-mozifilm, amit 1993-ban mutattak be a mozikban, azonban az élőszereplős volt Bob Hoskins alakította benne Mariót, míg John Leguizamo Luigit - a végeredmény pedig hatalmas bukás lett, a 48 millió dolláros költségvetésből Amerikában még 21 milliós bevételre sem futotta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!