Szekeres Viktor

2023-ban is folytatódik a második legsikeresebb Star Trek-tévésorozat

Újabb szezont kapott a Star Trek: Discovery

Nemrég indult el Amerikában a Star Trek: Discovery 4. évada, amely sorozat kapcsán sokan nagy érdeklődéssel várták a fejleményeket, hiszen sejthettük, hogy a széria új szezonjának nézettsége fog dönteni arról, hogy berendelésre kerül-e az újabb etap, mellyel egyébként némi késésben volt a platform, hiszen a 4. évadot még 2020. októberében rendelték be. Nos, a jelek szerint felesleges volt az aggódás, a (sajtó számára továbbra is ismeretlen) amerikai számok (kiegészülve a latin-amerikaiakkal és egyes európai piacokéival, hiszen a Paramount+ visszavásárolta a Netflixtől a globális jogokat) láttán megtörtént az 5. évad bejelentése, vagyis a széria minden bizonnyal 2023-ban is képernyőn marad.

Mindez természetesen cseppet sem meglepő azok után, hogy a Paramount+ nemrég tett egy apró lépést az átláthatóság felé, ugyanis "kihirdette", hogy melyek voltak a legnézettebb filmjei és tévésorozatai. És a legnagyobb érdeklődést a Paramount+ szériái közül, mint az várható volt, 2021-ben a Star Trek: Discovery generálta, mely széria globális sikerét a Netflix sikerlistáin is lehetett követni, ugyanis a szolgáltató napi toplistákat is közzétesz, szemben a legtöbb konkurensével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • slpstream #2
    4. évad megy most Amerikában nem a 3.
  • wraithLord #1
    Azért vicces, hogy a Star Trek Enterprise alig ért meg 4 évadot, ez meg valószínűleg még a Star Treknél szokásos 7-et is túl fogja szárnyalni (a Next Generation érában játszódó sorozatok mind 7 évadosok voltak).
    Bár mondjuk csak az első 6 részt láttam, most már biztos jó. :D