Szekeres Viktor

Előzetest kapott az óriáskígyós Megaboa

Az Asylum új filmet szállított év végén

Az év egyik legeffekt igényesebb filmje lehet az Asylum év végi premierje, a Megaboa, mely kapcsán az olcsó filmeket gyártó stúdió bizonyíthatja, hogy ma már egy kis produkció is nézhet ki nagyon jól a mindenki számára elérhető technikának köszönhetően, bár a vizuális effektusok ettől még erősen sántítani fognak, ha nem költenek rájuk komoly összeget. Íme a Megaboa előzetese.


Mondanunk sem kell, hogy a film óriáskígyós, azonban nem csak a hüllők fognak vadászni a trailer alapján hőseinkre. A filmet Mario N. Bonassin rendezte Alex Heerman forgatókönyve alapján - előbbinek ez a második próbálkozása az idei Alien Conquest után. A színészek közül a veteránokat ezúttal Eric Roberts képviseli.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kelta #4
    Dancsó rámozdulhatna..
  • lammaer #3
    A hármas számú italbolt előtt bármikor le lehet forgatni egy megaboa epizódot....
  • dante3 #2
    Asylum szagot érzek...
  • Ellaberin #1
    Pont valamelyik nap találtam egy hasonlót. Az is óriáskígyós, az effektek elmentek, de az összes többi valami nagyon fosh Aszittem már nincs lentebb, de rátaláltam a földi cápákra...
    Ahogy Topi maci mondaná homlokát fogva: Medve anyám!!!!

    Na ez a fenti se különb és ahogy Nick Cage égeti magát egyre nagyobb hígfolyós elefánt sz.rban, Erikünk se tud lelépni a középszerőségből való totál elsüllyedés útjáról.