Szekeres Viktor

Lehet, hogy nemsokára érkezik az Avatar 2 első előzetese

Kaptunk egy hivatalos képet az új Avatar-részből.

Szokás mondani, hogy a nyomtatott sajtó halódik, de azért az újságok papíron még nem adják fel a küzdelmet, amit remekül jelez az, hogy még mindig próbálkoznak olyan kunsztokkal, mint most az Empire, mely olykor exkluzív fotókat jelentet meg hasábjain - valamiért számukra komoly összeget ér meg, hogy ezek a képek ne a neten jelenjenek meg először, és csak az újság standokra kerülése után pár perccel váljanak online elérhetővé. A fenti fotó az Avatar 2-ből származik. És ki tudja, talán mindez azt jelenti, hogy nemsokára megérkezik az első előzetes is a filmhez, mely trailer szinte biztos, hogy nézettségi rekordot fog dönteni.

Jelen állás szerint 2022-ben, egész pontosan december 16-án kerül moziba az Avatar 2. James Cameron egyébként korábban elmondta, hogy nem érdemes mérget venni arra, hogy a harmadik rész után folytatódik a sorozat, de természetesen a negyedik és az ötödik epizód szkriptje is elkészült már, azonban ezen filmek sorsa csakis attól függ, hogy a nézők mennyire kíváncsiak rájuk. Tehát, ha a második és harmadik rész nem hoz elegendő bevételt, akkor nem lesz negyedik és ötödik film. Ez annyiban nem jelent majd gondot, hogy a történeteik lezártak, önmagukban is megállják a helyüket, az öt filmen át csak afféle nagyobb, meta narratíva húzódik. Mindez azt jelenti, hogy az Avatar 2 és az Avatar 3 nem olyan epizód lesz, mint A gyűrűk ura első két része.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #5
    Egész pontosan három volt. És most nincs ismét, ez már egy éve a régi dátum. Pont azért, mert a film már rég készen van - más kérdés, hogy szerintem bánják, hogy nem most jöttek elő vele, és hagyták, hogy a Pókember tarolja szét magát. Ha már Pókember, annak is volt 3 vagy 4 dátuma. Szóval ez sem szokatlan. És senki nem fog semmit a vírusra, legalábbis a stúdió ilyesmire nem hivatkozott.

    A stresszelés persze elég fura, hiszen mindenki pontosan tudja, hogy főleg a Fox-Disney ügylet miatt csúszott el a premier, és azért, mert a Disney váltógazdálkodni akar. Nekik nem sürgős a dolog, de azt megértem, hogy vannak olyanok, akik annyira szerették az első filmet, hogy ennyire látni akarják a folytatást. Engem speciel nem nagyon érdekel, nem volt nagy eresztés annyira az első rész, hogy érdekeljen egy további perc ebből, de aki hisztizik, az azért örülhetne is csendben, mert minden eltelt év csak javíthat a látványon, hiszen fejlődik a technika, és annál többet tudnak dolgozni az egészen. Persze átkozhatják is Cameron maximalizmusát, hogy egyszerre akar több epizódot forgatni, és mert nem akarja, hogy nélküle menjen a forgatás vagy a vágás, ezért hosszú a folyamat, de ezért az övé minden idők három legsikeresebb filmjéből kettő.
  • Macropus Rufus #4
    mondjuk volt még 8 alkalom amikor volt dátum, hogy mikor lesz a 2. rész bemutatója... szóval az, hogy most van ismét egy (a 9.) kurvára semmit nem jelent. 2014-ben pl. nem volt vírus. És mikor kezdték forgatni? 2017-ben. A vírusra max. a tavalyi dátumot lehet fogni.
    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2021.12.23. 10:48:23
  • kalapos01 #3
    Ez ilyen túlreagálós hiszti? Vagy mit csinálnak vele? Semmit sem csinálnak. Másfél éve kiderült, hogy mikor fogják bemutatni, amikor valami "nevetséges" vírus miatt elhalasztották.
  • dyra #2
    na és miről fog szólni? A nomádok elkezdenek űrhajózni?
  • monk00 #1
    Tiszta nevetséges amit az Avatáral csinálnak. Ha ilyen iramban haladnak, majd a 2 rész 30 év múlva lesz látható. Vicc az egész