Szekeres Viktor

A Star Trek: Discovery idén verhetetlen volt

A Paramount+ legnézettebb sorozat idén is Star Trek széria volt.

Továbbra is a Netflix az egyetlen streaming platform, amely tartalmai kapcsán adatokat ad meg a közönség számára, melyekből kiderülhet, hogy mi mennyire nézett, igaz, itthon például az HBO Go és az Amazon Prime Video is szolgál havi, illetve napi toplistákkal, bár ezek adatokat nem tartalmaznak. A többi szolgáltató közül elsőként a Paramount+ tett egy apró lépést az átláthatóság felé, ugyanis a platform "kihirdette", hogy melyek voltak a legnézettebb filmjei és tévésorozatai.

Cseppet sem meglepő módon a legnagyobb érdeklődést a Paramount+ szériái közül a Star Trek: Discovery generálta, ez az a sorozat, melynek globális sikerét a Netflix sikerlistáin is lehetett követni, hiszen az első 3 évad Amerikán kívül ott volt elérhető. A jelenleg negyedik szezonjában járó scifi mögött az iCarly felélesztése volt, míg ezt a Seal Team és az Evil követte - érdekes, hogy mindkét sorozat a CBS tévécsatornájáról került át online platformra. Persze mindebből nem következik, hogy az STD lenne a legnézettebb széria a Paramount+-on, hiszen 2021-ben nem volt látható a Star Trek: Picard, mely első szezonos premierjével megdöntötte a Discovery rekordját.

A filmek listáját nézve sem nagyon van min meglepődnünk, hiszen az itt debütáló Infinite című Mark Wahlberg-scifi vitte a pálmát, ez volt a legnézettebb, de nagyon beszédes, hogy a második helyre az A Quiet Place: Part II futott be, mely 45 nappal a mozis premierjét követően került fel a Paramount+-ra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!