Szekeres Viktor

Folytatja az RTL Klub az Apatigrist

Kolosi Péter megerősítette, hogy lesz Apatigris 3. évad.

Kolosi Péter a Mit nézel? legutóbbi adásában az RTL Klub 2022-es kínálatáról beszélt, és elejtette azt az infót is, hogy folytatódni fog az az Apatigris, melynek harmadik szezonjáról pár hete nem sok szó esett a Big Picture konferencián. Arról azonban már ő sem beszélt, hogy mikorra várható a széria új etapja.

A széria legutóbbi évadát, a másodikat februárban kezdte el adni a csatorna, először az RTLMost+-on, majd egy héttel később az RTL Klubon. Érdekes lesz majd látni, hogy a harmadik évad kapcsán milyen disztribúciós modellben gondolkodik majd az RTL. Ha ugyanis változtatni fognak, akkor azzal kvázi elismerik, hogy nem jött be az online premieres kísérlet, amit egyébként például A tanár 4. szezonjára olyannyira átvettek, hogy az több hónappal a tévés bemutató előtt került fel a digitális platformra. (A sorozat kapcsán csak azért merengünk el ilyen kérdéseken, mert a 2020. tavaszán hatalmas nézettséget szakító premier után az Apatigris rengeteg nézőt elveszített - az 1 milliót is meghaladó nézőszámot produkáló kezdés után a második részre csak 371 ezer néző tért vissza a Nielsen adatai alapján. Persze ebbe az is közrejátszik, hogy a járvány miatt lekerült adásról a széria, így több hónapig csak online platformon volt látható az első részt követő 9 epizód.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #7
    Amúgy épp most néztem meg a Wheel of Time pilotját, azaz első részét... Ugyebár fantasy, ami nálam máris jópont... két kedvencem a főszereplő (Madaline Medden és Rosamund Pike),ez még jobb pont... nem akarok nagyon spoilerezni, de nekem sajnos nem tetszett, profi munka, jó a képi világ, de a sztori egyelőre nem fogott meg, mondhatni számomra sablonos és ötlettelen... EDDIG!!! Most akkor nem fogom azt csinálni, amit te az Apatirgrissel, hogy na jó ez egy fos és hagyom a francba... hanem szépen nézem tovább reménykedve, hogy hátha kiforr... nyilván ehhez nagyban hozzájárul a két említett istennő... Az Apatigrist is mikor elkezdtem,tudtam hogy lesz benne Scherer, Für Anikó, Haumann és Rujder Vivien....mindet imádom, tehát nem veszthettem... rajta is maradtam, legalábbis egy évadra... aztán jött a légy a levesbe, az Árpa, de egyébként, bár most olyan vagyok ezzel, mint te... az első rész után elkönyveltem trágyának és nem néztem tovább... nem vennék mérget arra, hogy kizárólag az Árpa miatt...
    Utoljára szerkesztette: Lapajka, 2021.12.05. 23:27:20
  • Lapajka #6
    Te írtad barát: " konkretan beszelhamoskodta magat az rtlhez", majd senkiből nagykutyává szélhámoskodta magát... kérlek engedd meg tehát nekem, hogy irtózzak tőle és gyűlöljem,mivel az ilyen sunyi csaló patkányok azt érdemlik... ez már elég hogy őrjöngve utálkozzak, de ez csak a kezdet volt ugyebár; mert mint már írtam, a csalt harácsolt, majd a jogtalan vagyonból elkezdett istent játszani,aki ugyebár mindenhez is ért és még szép is (amúgy valóban a megjelenése még hagyján volt, legalábbis amíg be nem öregedett)... Bár igyekezted rámsütni azt is, hogy információ hiányos vagyok, ehhez képest beláttad éppen, hogy tárgyalt sorozat első részét láttad csak, de ez alapján el is döntötted,hogy borzalmas (amúgy a Kamarás már az első részben is szerepel, ugyebár ő a Scherer gazdag szomszédja...szóval nem igazán figyeltél oda még erre az egy részre sem nyilván, mégis ítéletet hoztál)... A legtöbb pilot nem túl meggyőző ugyebár, de ha végigrágtuk, utána már úgymond becsületből illik a második részt is megnézni, majd döntést hozni, hogy ezt inkább hagyom a fenébe... De rám sem figyeltél eléggé mert írtam, hogy lecserélték a Kamarást az Árpára... és nyilván nem az első évadban, ahogy le is írtam... itt van alább első hsz, láthatod...
  • kalapos01 #5
    Egyébként ebben szerintem az a leginkább izgalmas, hogy valakiből képes egy random ember (egy színész) ilyen negatív érzelemcunamit kiváltani. Mintha valami személyes ügy lenne a háttérben. Minden tisztelet, nekem nem lenne felesleges érzelmi energiám arra, hogy vadidegenekre pazaroljam, Kamarás Iván vagy Árpa Attila irányába is közömbös vagyok. Fura, hogy van, aki aktívan utálkozik. Ő az egyetlen híresség, vagy másokat is konkrétan utálsz anélkül, hogy személyesen ismernéd őket, csak a bulvárlapokból vagy tévés megjelenésekből tudsz róluk?:O
  • kalapos01 #4
    "Nem vagyok fogyatékos"

    ööö, érdekes, hogy ez került elő, de nem jutott eszembe ilyesmi. de furcsa, hogy ez ugrott be neked.

    "csak félszer is az Argó című moslék"

    Passz, nem láttam az Argót. Veled ellentétben. Akkor arra célzol, hogy jó ízlésem van? Csak annyit látok, hogy sokaknak tetszett a film.

    " esetleg azt tanult, az pontosan tudod, hogy semmit sem jelent,"

    Én tudom, csak arra célzok, hogy valaki az, ami a végzettsége, ami a szakmája. Minden más, csak úgy jön. Ha ő valaki, akkor színész. Én elhiszem neked, hogy nem jó, mert nem láttam semmiben, te a jelek szerint több filmjét is megnézted.

    "ttól még nem leszek orvos,"

    Nem értetted a hasonlatomat, pedig lassan gépeltem. Az analógia, amit keresel: "ha elvégzed az orvosi egyetemet, attól még nem leszel jó orvos". de orvos leszel. és ez nem attól függ, hogy Lapajka András (tipp) Miskolcról annak tart-e. Az, hogy mi a foglalkozása valakinek, nem szubjektív dolog.

    " hanem te nem láttad..."

    A sorozatot láttam, vagyis nyilván az első részt, mert tényleg rettenetesen gyenge volt, de nem emlékszem benne sem Kamarásra, sem Árpára, ezért gondoltam, hogy kevered. Meg azért is, mert nem volt "zseniális".


  • Lapajka #3
    Nem vagyok fogyatékos, pontosan tudom melyik sorozat az Apatigris... te vagy inkább arrogáns és nem átgondolt, hogy azonnal vagdalkozod, hogy keverem valamivel... innen a következő lépés a hülyézés már megint... Nézd, itt csak szubjektív vélemények tudnak ütközni, ergo (ha már Argó... érted: hát ez nagyonjó...) ahogy szerinted az Apatigris rettenetes, úgy én meg közlöm veled, hogy inkább ezerszer Apatigris, mint csak félszer is az Argó című moslék... Semmihez nem értő, abszolút tehetségtelen kretén Árpa, gazdag apu picifia... igen jól írtad, betolták és be csalta-hazudta magát egy RTL kamu aligazgatói posztra, ott lopott-csalt, amennyit bírt...majd kitömve lelépett... innen kezdve már dülledő mellel, önjelölt producer-rendezőnek adta ki magát.. hogy próbálkozott színészettel, meg esetleg azt tanult, az pontosan tudod, hogy semmit sem jelent, ha nincs sem tehetség, sem szakértelem, hanem csak csalással szerzett, jogtalanul bitorolt vagyon és önimádó gőgtől puffadó pofa... Az Argó siralmas... másolni próbálták a Guy Richie és Tarantino filmeket és lett belőle siralmas szánalmas hónaljszagú görcsös erőlködés, amit pár megvett jó színész, úgy-ahogy tudott kicsit ellenpontozni, de nagyon kicsit, nem annyira, hogy jó film legyen... Árpa átfogó tehetségtelensége és sunyi csaló "karizmája" átüt, átsüt minden pillanatán... mondjam azt antifilm... Hiába próbáltak valami nyomorult magyar Blöff meg Ponyvaregény jellegű nagy dobást csinálni... Árpa miatt halva született a dolog...
    Az Apatigris ezzel szemben minden szinten zseniális. Mind művészileg, mind szórakoztató fatorban, mind rendezésileg... legalábbis az első évad... Kamarást lecserélték Árpára és ezzel ki is végezték az egészet... Tartok tőle testvér, hogy nem én keverem valamivel, hanem te nem láttad... és nevezheted persze színésznek, mert színészkedett,meg rendezőnek, mert rendezett... de ezekhez való tehetség és valós szakértelem nélkül tette, így rosszabb mintha semmit sem csinált volna inkább... Ha beöltözök orvosnak és egy kórházban megműtök egy szerencsétlen áldozatot, azaz jól összekaszabolom, attól még nem leszek orvos, pedig elmondhatom végülis magamról, hogy már műtöttem is...
  • kalapos01 #2
    igen, es meg mondja valaki, hogy nem befolyasolhatok itthon az emberek. mukodik a taviranyitas. (mondjuk az apatigris rettenetesen rossz volt, szerintem kevered valamivel.)

    mondjuk a hiszti furcsa, mert ha rendezett, akkor rendezo, nincs benne hallucinacio, es az Argo meg az imdb-n is eleg jol all. az pedig, hogy nem tudod, hogy gyerekkora ota szineszkedik, hogy eleve szineszkent dolgozott sokaig, csak informalatlansaggal magyarazhato. epp az a lenyeg arpaban, hogy o egy sima szinesz, aki teves producernek haluucinalta magat, konkretan beszelhamoskodta magat az rtlhez. egy random, segedszineszbol lett egy nagykutya.

    az, hogy szerinted nem jo szinesz, abszolt jogos velemeny lehet, ami azt jelenti, hogy te mar tobb filmet lattal vele (en nem emlekszem ilyesmire, szoval nem tudom, hogy jo vagy rossz szinesz), illetve te nem nezel olyasmit, amiben vannak nem jo sineszek.
  • Lapajka #1
    Az első évad zseniális volt... aztán kezdtem volna a másodikat, megláttam a magát színésznek és rendezőnek hallucináló Árpa siralmas fejét... na ott le is zártam a történetet...