Szekeres Viktor

Nem lesz kirobbanó siker az új Resident Evil-film

Egyelőre alig top 5-ös az új Kaptár.

Amerikában a héten került bemutatásra a Resident Evil: Welcome to Raccoon City, amely a várakozásoknak megfelelően nem rengette meg a mozikat, legalábbis érdeklődés szempontjából. A Hálaadás napján bemutatott játékadaptáció pénteken mindössze 2 millió dolláros bevételt ért el, ami a nap toplista ötödik helyére volt elég, összesen 5,5 millióra növelve az összes szerzett pénzt.

Amerikában pénteken a Disney új animációja, az Encanto volt a legnézettebb, 11 millió dollárt hozott. Mögött a múlt héthez képest csak 41%-ot csökkenő Szellemirtók-film jött 9,7 millió dollárral, majd Ridley Scott új filmje, Az utolsó párbaj amerikai összbevételét pár nap alatt hazavágó A Gucci-ház, ami 5,7 millió dollár után már 13 millió fölött jár. A negyedik helyezett pedig az Örökkévalók 3,1 millió dollárral, így lassan, de biztosan a 150 millió dolláros belföldi eredmény is meglesz a Marvel-film számára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #4
    A CAPCOM legsikeresebb franchise. Ne írd le mert neked nem tetszik.
    Jovovich féle sorozat zárult le. S alapjában véve videojáték-sorozatról beszélünk. A filmek, sorozatok, többnyire promóciós céllal készülnek, vagy a történetkiegészítésként, két Biohazard/Resident Evil játék között. Van mikor kapcsolódnak az adott megjelenő játék sztorijához, van mikor teljesen új történetszálat kapnak a régi/új szereplők. S van mikor bónusz ajándékként szánják őket a rajongóknak a megjelenő játék mellé.

    Ezeknek minősége, kivitelezése és története igen változó, hol jobbak, hol gyengébbek. De egy biztos... hogy egy BIOHAZARD otaku, mindet látta.
    És japánul. :)

    A Jovovich féle RE-t meg a franchise szégyenének tartják, az 1-2. rész utániakat. Mert az első és második rész, még jó.

    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2021.11.30. 19:23:59
  • zetortraktor #3
    Nem ígért be senki semmit, minden bizonnyal vagy félreértettél valamit, vagy kamu híreket olvasol. A korábbi sorozat fejeződött be, de nyilvánvaló, hogy mindig lesznek RE-filmek, és jönnek a tévésorozatok, az animációs és az élőszereplős is.
  • _svd_ #2
    Egyszer már beígérték a sorozat végét.
    Most talán tényleg befejezik.
  • Ender Wiggin #1
    Kb. csak a játékfanokat érdekelhette volna, de őket meg telibeszarták megint a marhasággal.