Szekeres Viktor

Rebootot kap az Úszó erőd

Under Siege-remake készül Hollywoodban.

Steven Seagal egyik nagy sikere új változatot kap, legalábbis a Warner Bros. olyannyira elkezdett dolgozni az Úszó erőd (Under The Siege) újráján, hogy már rendezője is van az indonéz Timo Tjahjanto személyében. A forgatókönyvet Umair Aleem írja, és a tervek szerint a premier a stúdió streaming platformján, az HBO Maxen lenne.

Arról egyelőre nincs információ, hogy Seagal visszatérne-e Casey Ryback szerepében, aki a filmben egykori Navy Sealként szakácsot alakított egy hajón, akinek meg kellett akadályoznia, hogy terroristák foglalják el azt. 1992-ben az eredeti film 156 millió dollár bevételt hozott világszerte, és három évvel később folytatást is eredményezett Száguldó erőd címmel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #9
    Az utolsó remake ami jó volt az a 80-as években készült... Azóta minden csak szarabb lett, mert pont az, amire te esküszöl, hogy a cél a "jobb" film készítése nincs a fontossági listán. A gyors pénzkeresés egy ismert IP-vel, illetve a progresszívitás besuvasztása a szkriptbe, na ezek igen. Más nemigen.

    Bár nyilván nem egyről beszélünk, hiszen szerinted az alaphelyzet sokszori felhasználása a reboot. Mi, fanyalgók meg arról, hogy csak a nevet bitorolják el, minden más nemhogy nem javít az eredetin, de ótvar nagy fos.

    De nyilván ettől még van értelme a vitának a védők és az ellenző között :-D
  • zetortraktor #8
    De attól, hogy egy, tíz, neadj isten 50 reboot van, még tízszer ennyi nem reboot van. Arról nem is beszélve, hogy a rebootoknak pont az a lényege, hogy jött egy ötlet. Amit ugyan ugyanarra az alapra építenek, de egy film nem csak az alaphelyzet. Minden más különbözhet. Két szerelmes fiatalról is lehet sokféle filmet készíteni, egy klasszikus Die Hard-szitut is fel lehet dolgozni sokféleképp, sok stílusban, sokféle főhőssel.
  • Jawarider #7
    Egy szóval nem mondtam hogy baj lenne a reboot. Csak mintha nem lenne ötlet.
  • zetortraktor #6
    Van, aki azért nyafog, mert az A-filmeket rebootolják. Más azért, mert a B-ket. Ha már a B-filmek is szentek és sérthetetlenek, ha már azokhoz sem lehet hozzányúlni, hogy ne adj isten jobb filmet csináljanak, mint az eredeti, akkor végképp a bőgőmasinák fogják uralni a világot, akik minden miatt hisztiznek.
  • Ender Wiggin #5
    ugrálni eddig sem ugrált, csak furán futott...
  • Jawarider #4
    Eljött a vég. Már a B filmeket is rebootolják.
  • DRFlame #3
    A Brazzers remakejét úgysem tudják überelni:
  • zetortraktor #2
    Szövegértelmező zsenik:) Van, aki a "visszatérne" és a "visszatérne verekedni és ugrálni" között nem lát különbséget.