Szekeres Viktor

Megjött a női Hulk első előzetese

Ilyen lesz a She-Hulk.

A tavalyi év után idén is megrendezésre kerül november 12-én online a Disney stúdiójának filmes és tévésorozatos rendezvénye, a Disney+ Day, mely természetesen a két éve indult streaming platformra, valamint az arra érkező anyagokra koncentrál. A D-Day keretén belül rengeteg újdonságról és ismerős produkcióról rántják le a leplet az előfizetők számára, új tervekről beszélnek, és soron következő premierekhez természetesen jó pár reklámanyagot is kiadnak, melyek igen hamar mindenki számára elérhetővé válnak a neten is. A 2022-es premierre tervezett She-Hulk is kapott egy rövid promóciós anyagot.


A Jessica Gao által készített komédia főszereplője Tatiana Maslany lesz, s mint látható, a sorozatban Mark Ruffalo is fel fog tűnni, de természetesen nem kiemelt szerepben. A széria első részét Kat Coiro rendezte. A She-Hulk-képregények, és így a feltehetően a sorozat főhőse egy ügyvéd Bruce Banner unokatestvére, egy bizonyos Jennifer Walters, akit a füzetekben lelőnek, és vérátömlesztés miatt kapja meg a Hulk-szerű képességeit. A karakter 1980-ban mutatkozott be a Savage She-Hulk 1. számában, és természetesen Stan Lee alkotta meg, valamint John Buscema, rajzoló. Érdekesség, hogy She-Hulk egy ideig még az Avengersnek is tagja volt, sőt, még a Fantasztikus Négyesben is helyettesítette Ben Grimmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kvp #6
    Ha jol latom itt csaladi buli lesz, tehat szerepel a filmben mindket unokateso. Meg jo, hogy viszonylag kozeli rokonok, igy talan baby hulk nem lesz a folytatasokban. (bar eleg vicces lenne es ugyebar a Disney-rol van szo...)
  • BrockSamson #5
    Azert az internet koraban jelentos eredmenynek szamit, hogy valaki arra szan idot, hogy ir egy 50+ szavas kommentet, de arra mar nem kepes, hogy megnezze, hogy a karakter 1979 ota letezik.
  • zetortraktor #3
    Ó ,megint ez a túlérzékenység. Nyilván nem lehet mindenkinek a kedvében járni, de fura ez a manapság divatos mindenen felháborodás. Ez a karakter több, mint fél évszázada létezik, Stan Lee találta ki, akkor még senkit nem zavart, nem voltak hópihék az emberek, hisz épp az a lényeg, hogy nem koppint semmilyen karaktert. Vagy az zavart össze, hogy ugyanaz a "betegsége", mint Bruce Bannernek? Mivel téged a karakter sorsát viseled a szíveden, van egy jó hírem: ő teljesen más, mint Bruce Banner. De az teljesen igaz, hogy ő is át tud változni. De akkor azt kellene kikérned magadnak, hogy ugyanaz a képessége, és hogy képzeli valaki, hogy olyat talál ki, aminek nem vadiúj képessége van!

    (Az meg elég nagy butaságnak hangzik, hogy könnyebb egy létezőt átalakítani, mert azzal valóban munka van meg pepecselés, míg saját karaktert alkotni bárki tud. Nézz meg bármilyen random filmet, találsz benne vagy egy tucat saját karaktert, cserébe már létezőt jó eséllyel egyet sem. Kivéve, ha adaptációt nézel.)
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2021.11.16. 12:49:44
  • Macropus Rufus #2
    eztmostmiértkellett? Én értem, hogy miért, de akkor is miért? Daniel mondta nem rég, hogy nem kell női James Bond (mert ugye akkor elve nem is ez lenne a neve, mert ez férfi név), hanem alkossanak egy erős női karaktert és ne egy alapvetően férfi karakterből csináljanak nőt. Mondjuk ehhez azért gondolkodni kellene, és megértem, hogy könnyebb egy létezőt átalakítani mint egy hasonlót megalkotni. Ami mondjuk nem koppintja a már létező karaktereket.