Szekeres Viktor

Biztató lett az új élőszereplős Star Wars-sorozat előzetese

Hozzánk jövőre érkezik a Boba Fett Könyve.

Pár napja már megérkezett a The Book of Boba Fett első előzetese, azonban valamiért nem raktuk ki, így most ezt a hiányosságunkat pótolnánk, főleg, hogy nemsokára érkezhet egy új promóciós videó hozzá, hiszen vészesen közeledik a Disney+-t promótáló Disney+ Day, melyen sok más exkluzív reklámanyagot önthetnek a rajongókra.


Mint ismert, a The Mandalorian 2. évados fináléja végén derült ki, hogy egy Boba Fett-sorozat is bemutatásra kerül, aminek Temuera Morrison és Ming-Na Wen lesz a főszereplője, és Robert Rodriguez az egyik kreatív elméje. A The Book of Boba Fett kapcsán azt érdemes megjegyezni, hogy még 2018. októberében maga Kathleen Kennedy jelentette be, hogy leállították a fejlesztés alatt lévő Boba Fett-mozifilmet (aminek az írója és rendezője egyébként nem más lett volna, mint James Mangold), de a jelek szerint a karaktert továbbra is érezték olyan érdekesnek, hogy adtak neki egy saját sztorit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #3
    A Mandalorianban az volt elmagyarazva, hogy Din Djarin miert nem veszi le...Boba es Jango Fett azonban nem volt tagja a szelsosegeseknek (Jango igen sokat szerepelt sisak nelkul)
  • Seth #2
    A Mandalorian-ban el van magyarázva miért. De ez az előzetes amúgy elég uncsi, és kisebb költségvetésűnek tűnik, mint amaz sorozat
  • Csaba161 #1
    Ha jól tudom, Boba Fett Soha az életében nem vette le s sisakját, itt pedig percenkét sisak nélkül van...