Szekeres Viktor

Az ElkXrtuk készítői a legkisebb gyerekeket veszik célba filmjükkel

Ilyen lesz az El a kezekkel a papámtól!.

Kálomista Gábor és cége, a Megafilm december 9-én új, szívhez szólónak tűnő történettel próbálja meghódítani a hazai közönséget, illetve kiköszörülni az előző filmje által okozott a csorbát, mely az IMDb-n minden idők egyik legrosszabb értékelését kapta a magyar filmek közül. A vizuális effektekben igen gazdag El a kezekkel a papámtól! egy családi film lesz Marczinka Bori, Bokor Barna, Pálmai Anna és Csobot Adél főszereplésével, akik mellett még olyan színészeket láthatunk, mint Nagypál Gábor, Elek Ferenc, Gubás Gabi, Pindroch Csaba, Járai Máté és Zsurzs Kati. A filmet Dobó Kata rendezte, a történet minőségéért pedig a forgatókönyvírót, Horváth András Dezsőt lehet dicsérni vagy átkozni, a végeredmény fogadtatásától függően.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "A mesék nem hazudnak. Amikor Dorka, a különleges fantáziavilágában élő, nagyszájú kislány megtudja, hogy özvegy apja újranősül, és ő mostohát kap, rögtön sejti: addigi világa fenekestül felfordul.
És ő mindent meg is tesz, hogy felforduljon. Harcba száll a mostoha ellen, akiről az sem elképzelhetetlen, hogy boszorkány. Amikor pedig az apja táborba küldi, hogy ne legyen láb alatt, új szövetségesekre talál: néhány bátor lányra, egy furcsa, föld alatti lényre, egy főzőgépen dolgozó szakácsra és legfőképp egy mindig mosolygó, dalos kedvű táborvezetőre (Csobot Adél) – akivel előbb-utóbb az apjának is találkoznia kell…
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!