Szekeres Viktor

Bruce Willis idei hatodik zsé-filmje is előzetest kapott

Nemsokára jön Bruce Willisszel a Deadlock.

Hiába pár sikeres mozifilm a közelmúltból, Bruce Willis valamiért még mindig inkább lakossági forgalmazásra szánt béfilmeken dolgozik, amik régen a videótékák alsó polcaira kerültek volna, manapság pedig video on demand formátumos premiert kapnak. Az elmúlt időszakban olyan filmeket láthattunk, illetve természetesen nem láthattunk tőle, mint a 10 Minutes Gone, a Trauma Center, a Survive The Night, a Cosmic Sin, a Hard Kill, az Out of Death, valamint a Midnight in The Switchgrass - némelyik IMDb-s értékelése persze azért meghaladja a 4/10-et.


Miután októberben a Survive The Game érkezik vele VOD-premierként Amerikában a fanatikusok képernyőire, novemberben pedig az Apex, az előbbi alkotásokat gyártó Saban Films december harmadikára bejelentette a Deadlockot - az érdeklődők ezúttal egy akciófilmet vásárolhatnak lakossági forgalmazásban. Ebben Willisnek nem lesz nevesebb vendégszereplője, aki kiférhetne mellé a plakátra, de végül Patrick Muldoon csak megkapta ezt a megtiszteltetést. A filmet Jared Cohn rendezte saját és Cam Cannon szkriptje alapján, őt leginkább a Fast and Fierce: Death Race készítőjeként ismerhetjük. (Természetesen, mint a legtöbb, Willisszel dolgozott rendező, ő is több filmet forgatott a színésszel, ha már épp ráért, a Deadlock mellett még a 2022-es Vendetta vonatkozó jeleneteit vették fel gyorsan az egykori sztárral.)

Mint mindig, ismét csak érdemesnek tartjuk megjegyezni, hogy abban biztosak lehetünk, hogy valamelyik tucatfilmjével Willis bele fog nyúlni a tutiba és minimum közepes, élvezetes végeredményt produkál, de kérdés, hogy az IMDb szerint jelenleg utómunka alatt lévő 10 soron következő szerepéből, melyikre mondhatjuk el majd ezt. Eléggé lutrinak tűnik a vásárlók szempontjából.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #12
    Hát igen, valóban mindenki érzékeli a homályt... kár hogy csakis rajtad barátom... XD
  • wraithLord #11
    De HA esetleg tényleg kezdő filmeseket támogatna...

    - A rendező részéről: ilyen filmekkel örökre kezdőszinten is marad.

    - Willis részéről: Ilyen "kiváló" alakítással nem járul túlságosan sokat hozzá a film amúgy is silány minőségéhez; illetve mi lenne, ha tehetséges filmeseket támogatna (mármint akiknek látszik is a filmjeiben a tehetség szikrája, mert ne vitassuk el, hogy ezek a rendezők/filmesek tehetségesek, csak hát valamilyen oknál fogva nem látszik a filmjeiken... :D)


    @NEXUS6 #10: De manapság a sorozatok nem is azt a színvonalat képviselik, amit régen. Tolnak beléjük rendesen pénzt, és a szakmai színvonaluk is nagyon jól megközelíti a komoly filmekét. Nem úgy, mint 20+ évvel ezelőtt. Szerintem inkább ezért nem ciki, ma a sorozatok korát éljük.
    Szar sorozatban most is ciki szerepelni, de nyilván azok szerződtetnek le elsővonalas hollywoodi színészeket, akiknek van pénzük rá, és van pénzük színvonalas sorozatot is készíteni.

    Willis valószínűleg azért fogadja el kevés, de relatíve nagy pénzért a zs-kategóriás szerepeket, mert cserébe nem várnak az arcán kívül semmit (ez látszik is a filmeken, meg sem erőlteti magát, hogy nyújtson bármit is). Egyébként Stallone kiakadt rá a The Expendables valamelyik részének a forgatásán, hogy mennyiért vállalná el, hogy beugrik a filmbe pár jelenet miatt. Kapzsinak és lustának nevezte, és nem szerződtette. Persze azóta már jóban vannak megint állítólag.
  • NEXUS6 #10
    Jó kérdés, hogy miért vállalja el?
    Tarantino a Ponyvaregénnyel a hálivúdi filmgyártás egy érdekes aspektusára világított rá: hogy nincs is akkora különbség a ZS és az A kategória között. Amint erre rávilágított, azóta hálivúd is elfogadta ezt, és meg is érezte az ebben rejlő lehetőséget.

    Manapság nem ciki egy szuperfilm után egy filmsorozatban szerepelni, sőt az sem akkora ciki, ha valaki zs-kat filmeket vállal, mert nem feltétlenül jelenti az adott emberke karrierjének a végét.
  • kalapos01 #9
    Ja, vicces lenne, ha valaki csak azért nem akarna pénzt keresni, mert van neki. Nyilván, akinek nincsenek utódai vagy nem akar jótékonykodni, az így gondolkodik, de egyébként naná, hogy az ember dolgozik.

    De itt azért vicces módon el vannak tévedve, totálisan homályokat képzelve egyes emberek.

    " Van az a pénz... "

    Homály. Aki írta, tényleg azt hiszi, hogy itt komolyabban megfizetik, mintha egy kiemelt filmben szerepelne? Épp az a lényeg, hogy kis pénz is pénz, cserébe nem elég 1-2 filmben szerepelnie évente, hanem 6-8-ban kell.

    "Milliárd dollár körül van a vagyona... "

    Homály.

    "nem hinném, hogy a pénzkeresés érdekli... sőt pont, hogy nem... "

    Homály. Ki az a hülye, aki elrepül Bulgáriába, hogy senki által nem elismert filmeken dolgozzon, ahelyett, hogy lazítana?

    " Kezdő filmeseket támogat"

    Homály. Az előző filmjének rendezője 10+ éve dolgozik, 10+ filmje van. Ezt meg olyan valaki rendezte, aki 10+ éve dolgozik filmeken és 30+ filmje van.
  • wraithLord #8
    A pénzszerzés mindenkit érdekel vagyonmérettől függetlenül.

    A mellékelt ábra pedig max azt mutathatja, hogy a szar filmekben 0 teljesítménnyel szereplés érdekli, aminek nincs túl sok értelme.
    Annak inkább, hogy 0-hoz közeli megerőltetéssel relatíve nagy pénzek leakasztása. Sőt, az orosz reklám esetén nem 0-hoz közeli, hanem 0.
  • Lapajka #7
    Milliárd dollár körül van a vagyona... nem hinném, hogy a pénzkeresés érdekli... sőt pont, hogy nem...
  • Lapajka #6
    Kezdő filmeseket támogat... nagyon szép dolog, mi a baj ezzel..?
  • wraithLord #5
    Valószínűleg egyszerűbb úgy pénzt keresni, hogy gagyi filmekben pár jelenet erejéig minden teljesítményt nélkülözve csinál valamit relatíve sok pénzért, és az egyetlen elvárás tőle, hogy benne legyen a feje a filmben a marketingértéke miatt... ...egyszerűbb mint egy-egy komolyabb, normális filmben komoly, magas elvárásoknak megfelelve magasan teljesíteni.

    Tehát neki ez szimplán egy munka, pénzcsinálás, megélhetés, nem művészi elhivatottság vagy ilyesmi, az egyszerűbb végét fogja meg a dolgoknak (amire a legtöbb ember törekszik általában...). Szimplán oszt, szoroz, és csak olyasmit vállal el, ami a legkevesebb fáradtságból a lehető legtöbbet hozza. Persze ehhez az is kell, hogy az arcával el lehessen adni filmeket, ami nem tudom, meddig fog még tartani, ha sorozatban tolják ki a Bruce Willisszel fémjelzett trágyát. De ennyire nem mélyedtem bele a témába.

    Múltkor láttam, hogy az oroszok csinálnak reklámokat vele, amiben már nem is szerepel, hanem rádeepfake-elték az arcát valaki másra, ezzel is keres 1-2 millió dollárt. :D
  • hawkie22 #4
    Van az a pénz...
  • Koothrappali #3
    Miért csinálja ezeket a gagyi filmeket? Valaki magyarázza el már, kérem!