Szekeres Viktor

Sylvester Stallone kiszáll a The Expendables-sorozatból

Stallone többet nem szerepel a The Expendables epizódjaiban.

Sylvester Stallone az alábbi Instagramos videóban jelentette be, hogy számára ennyi volt a The Expendables, a negyedik epizódos jeleneteinek leforgatását követően (ekkor készült a videó) búcsúzik az itthon A feláldozhatók címen futó franchise-tól, és az esetleges további epizódokra Jason Stathamnek adja át a karmesteri pálcát.

Stallone nem csak színész, hanem rendező, író és producer is volt a korábbi epizódokban, és többek között neki is köszönhető, hogy a Lionsgate stúdió franchise-t világszinten több, mint 800 millió dollár bevételt hozott .Az első rész hatalmas sikernek bizonyult, remekül el lehetett adni a filmet a kampánnyal, és a 103 millió dolláros amerikai bevétel mellé 171 millió dollárt termelt Amerikán kívül. A folytatásra a belföldi bevétel a még mindig igen erősnek számító 85 millió dollárra esett vissza, miközben a nemzetközi bevétel 229 millióra nőtt. a The Expendables 3 pedig Amerikában végképp leszerepelt (39 millió dolláros bevétel), azonban mindenhol máshol elég sikeresnek bizonyult (175 millió dolláros nemzetközi bevétel).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #3
    Én is a bemutatásához képest kb. 10 évvel később láttam (90-es években valamikor), viszont inkább menedzselős és stratégiai játékokkal játszottam C64-en.
  • inkvisitor #2
    Vicces.
    Nekem a Cobra eredetileg a C64-es játékot jelentette egy napszemüveges, UZIs csókával.
    A filmet csak jó 20 évvel később láttam. :)
    Utoljára szerkesztette: inkvisitor, 2021.10.19. 14:34:57
  • wraithLord #1
    Milyen jól néz ki Stallone 75 éves létére.
    Tök érdekes nézni az Insta hozzászólásokat, hogy míg nekem Stallone a First Blood, Rocky, Cobra, Tango & Cash, Demolition Man, Oscar stb. filmekből ismert (és bírom), a fiatal generációknak ugyanezt az Expendables adta meg, ami nekem csak egy "olcsó" nosztalgiázás max.

    Mondjuk most is vannak olyan Stallone filmek, amit bírtam, ilyen pl. az Escape Plan első része. Rocky folytatása (mmint a Creed) stb.