Szekeres Viktor

Horrorfilmet nevez Magyarország az Oscarra

A Post Mortemet nevezte Magyarország Oscar-díjra.

Némi meglepetésre Bergendy Péter új filmje, a Post Mortem fogja képviselni Magyarországot a 2022-es Oscar-gálán, persze akkor, ha jelölést kap a legjobb idegennyelvű filmes kategóriában. Természetesen arról a kategóriáról van szó, amelyben az elmúlt években a Saul fia győzni tudott, majd pedig a Testről és lélekről jelölést kapott.


A filmet itthon az InterCom október 28-án tervezi bemutatni, főszereplői pedig Klem Viktor, Hais Fruzsina, Schell Judit, Anger Zsolt, Reviczky Gábor, Hámori Gabriella, Kiss Diána Magdolna és Ladányi Andrea lesznek. A forgatókönyvet a rendező és Hellebrandt Gábor írta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lex80 #3
    Láttam a filmet:Iszonyúan pocsék,és nevetséges!Ezt mindenkinek látni kell!Ezt Oscarra,édes istenem!Szánalmas!Nézzétek meg,ha igazán jót akartok röhögni!
  • kalapos01 #2
    Egyetértek, merész döntés, ha folytatni akarják a sikersorozatot. Persze látatlanban mondom, lehet, hogy rohadt jó, de hiába nyernek meg fantasy meg vele scifis fesztiválokat, ha itthon a Hasadék legyőzte a magyar filmdíjon, és a Hasadék nem lett annyira jó, szerintem csak 2021-ban legalább 5 jobb magyar film volt nála.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2021.10.14. 10:47:04
  • monk00 #1
    Álmodik a nyomor