Szekeres Viktor

Itt az új Bright-film előzetese

Ilyen lesz a Samurai Soul.

A Netflix egyik legnagyobb filmes sikere, mielőtt még a platform elkezdett volna beszélni a filmjeinek és sorozatainak nézettségi adatairól, a Bright volt. A Will Smith és Joel Edgerton főszereplésével készített alternatív világos urban fantasy köré egy univerzumot akartak felhúzni, azonban ebből még mindig nem sok minden valósult meg, bár tavaly már megírtuk azt, hogy a tervezett második rész végre rendezőt kapott.


Mindössze nyáron derült ki, hogy a folytatás előtt még megérkezik a Bright: Samurai Soul című anime, amiről most már azt is tudjuk, hogy október 12-i premier lesz globálisan, hiszen kiadásra került a fenti előzetes. A film főhőse Izo, aki egy ronin, valamint Raiden, egy ork, akik azért állnak össze, hogy egy fiatal elf lányt, valamint annak varázspálcáját visszavigyék az elfek földjére. Az animét Kyohei Ishiguro rendezi.

A hivatalos szinopszis: "Japánban a Meidzsi-restauráció korai éveiben egy emberi róninnak szövetkeznie kell egy ork bérgyilkossal, hogy megmentsenek egy elf árvát közös ellenségüktől."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!