Szekeres Viktor

Megvannak a The Expendables 4 szereplői

Nemsokára foroghat a The Expendables 4. része.

Pár hete számolhattunk be arról, hogy végre elkészülhet a The Expandables - A feláldozhatók jó ideje tervezett negyedik része, amikor Sylvester Stallone célzásképp az Instagramra posztolta egy gyűrű fotóját, ami a negyedik epizódra készült. Nos, a Deadline értesülései szerint a Lionsgate és a Millennium Media mostanra ki is adta az ukázt a folytatásra, melynek forgatása ősszel kezdődhet el Scott Waugh rendezése mellett. A forgatókönyvet Spenser Cohen készítette, amit Max Adams és John Joseph Connolly írt át.

A negyedik epizódra természetesen vissza fog térni Sylvester Stallone, valamint Jason Statham, Dolph Lundgren és Randy Couture is, hozzájuk pedig csatlakozik Curtis “50 Cent” Jackson, Megan Fox, valamint Tony Jaa. A The Expendables-sorozat eddig világszerte 804 millió dollár bevételt termelt a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    Szerencsésnek tartom magam, hogy a borzalmas első rész után már nem néztem meg a többit...
  • Jawarider #4
    És Swarcy???
  • wraithLord #3
    Ez a kép a harmadik rész plakátja(nak egy része), a mostaniról szerintem még nincs semmi.
  • t_robert #2
    Az ott a jobb szélen Mel Gibson vagy valaki, aki nagyon hasonlít rá. Már pedig ő volt a 3. részben a rossz fiúk vezetője és meghalt. Vagy nem kell ilyen logikai összefüggést keresni a részek közt. Aki meghal a rossz fiúk oldalán az nyugodtan jöhet egy másik részben a jó fiúknál.... :)
  • wraithLord #1
    Bruce Willis pedig most szerepelni fog benne, de csak megengedi, hogy valakire rá-deepfake-eljék az arcát, mert annyi pénzért, amennyit Stallone ajánl, nem hajlandó elvállalni ekkora filmben a szerepét személyesen. :D

    Viccet félretéve, szerepelhetne benne Donnie Yen is pl.
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2021.08.31. 13:03:34