Szekeres Viktor

Alakul Az oroszlánkirály előzményfilmje

Új színészek szálltak be a The Lion King előzményébe.

Mint ismert, minden idők egyik legsikeresebb filmje lett Jon Favreau rendezésében Az oroszlánkirály (Lion King), így nem lepett meg senkit, hogy a Disney tavaly ősszel bejelentette, hogy szeretné folytatni Simba történetét. Az előzménysztorinak Barry Jenkins lett a rendezője, aki korábban a Ha a Beale utca mesélni tudna és a Holdfény című filmekkel vívott ki magának elismerést. Nos, tegnap kiderült az első két szereplő kiléte is, akik nem mások, mint Kelvin Harrison Jr. (Mufasa) és Aaron Pierre (Taka).

Miután az első film klasszikus feldolgozás volt, a második rész értelemszerűen teljesen új sztorit fog elhozni sokak örömére. A számítógépes animációs Lion King minden idők hetedik legsikeresebb filmjének számított premierje idején 1,66 milliárd dollárral a bevételek nagysága alapján világszinten. Amerikában összességében az all time lista 11. helyéig jutott el a film 544 milliós bevétellel, míg Amerikán kívül összesítésben 7. lett 1,11 milliárddal. Azóta persze érkezett egy-két sikeresebb alkotás is, de az élvonalas pozíciója nem ingott meg a filmnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    az most hagyjuk, hogy minek kell mindennek előzmény, utózmány, minek kell mindent addig véreztetni, amíg teljesen devalválódik (terminátor, alien, star wars, star trek stb.), de sajnálom a mai gyerekeket, akiknek csak ezeket hányás modern meséket mutatják a szüleik. remélhetőleg az új mozis trendek beárazzák ezt a disney szart is, mint minden mást az elmúlt 1 évben...

    És rebekának jár a pont! :-D
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2021.08.29. 16:38:58
  • zetortraktor #2
    Mert már volt egy olyan film? Amellett, hogy a jelek szerint sokkal több embert érdekel, mintha most rajzolva csinálták volna meg.

    Vannak klasszikusan rajzolt filmek, amiket tudsz nézni, ha valaki másképp és másmilyen filmet akar csinálni, fogadd el, minek beleszólni, hadd csinálja. Így lesz egy film, ami nem fog érdekelni téged, na bumm. Régen mintha nem lett volna ilyen jelenség, hogy az emberek háborognak azon, hogy egy filmes nem olyan módon készít el egy filmet, ahogy ők akarják.
  • Zsombor99 #1
    Jesszus, miért kell megint "élethűen" kinéznie? Miért nem lehet inkább ismét a klasszikusokhoz hasonló rajzfilm?
    Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2021.08.28. 10:45:06