Szekeres Viktor

Ütős előzetes érkezett az Alapítvány adaptációjához

Ilyen lesz a Foundation sorozat formájában.

A teaser előzetesek után az Apple Tv+ kiadott egy teljes trailert is az Isaac Asimov-féle Alapítvány alapján készített tévésorozathoz, a Foundationhöz, és ebből végre választ kapunk arra a kérdésre, hogy David S. Goyer miképpen is állt neki az adaptációnak, ugyanis a könyvet nem igazán tartották korábban arra alkalmasnak.


A széria premierjére szeptember 24-én fog sor kerülni. Ez világpremiert jelent, vagyis hajnal háromtól már mi is megnézhetjük a sorozat első két részét magyar felirattal. A további epizódok majd heti rendszerességgel válnak elérhetővé. És ki tudja, talán most először az Apple magyar szinkront is elérhetővé fog tenni egy új sorozatához.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lammaer #3
    Pont igy vagyok vele én is. Olvastam,kultikus, demai fejjel azért lassúnak és vontatottnak nevezném még a könyvekhez képest is. Ezért nem igazán érzem jól megfilmesíthetőnek sem.
  • KoLaMan #2
    Hát, várni én is várom, de közben igencsak szkeptikus vagyok, és nem várok sokat (pláne a trailer után). Szóval csak kellemes meglepetés érhet.

    Amúgy meg szerintem simán megfilmesíthető a mai technika mellett, csak hát ugye a mai közönség elvárásai... A könyv alapvetően nem az akciókkal, még csak nem is a fejlett technikai csodákkal operál (amik ugyan jelen vannak, de abszolúte csak a cselekmény eszközeként), márpedig hatalmas akciók, meg CGI parádék nélkül manapság nehéz nagyot dobni.
  • Papa01 #1
    Nagyon várom! :) Nem lehet könnyű képernyőre vinni ezt a történetet...