Szekeres Viktor

Eléggé véres horror a magyarok kedvenc filmje a Netflixen

Kifejezetten érdekli a magyar Netflix-előfizetőket a Vérvörös égbolt.

Amióta a Netflix országra lebontva közzéteszi a napi nézettségi listáit, azóta követhetjük, hogy itthon miképp alakul az érdeklődés bizonyos filmek és szériák iránt. És bár nagyjából az derülhet ki a közölt adatokból, hogy a hazai ízlés a nemzetközit követi, azt azért jó látni, hogy itthon is érdeklődik a közönség a műfaji alkotások iránt.


A legfrissebb, filmes toplista első helyét a hétfői adatok szerint ismét egy horrorfilm, a Vérvörös égbolt (Blood Red Sky) foglalta el Az utolsó szerelmeslevél, valamint a Csernobil 1986 előtt - a top3-ban csak egy amerikai film van, a másik kettő német, illetve orosz. A sorozatok között továbbra is a Sex/Life a legnépszerűbb, ami az Én még sosemet, valamint A castamari szakácsnőt előzi meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    "mindig az a legnézettebb ami épp ujjonan feljerül a netflixre"

    Ez jó nagy luft, látszik, hogy nem nagyon vagy ilyesmivel tisztában.
  • repvez #1
    ezeknek a listáknak semmi értelme nincs, mindig az a legnézettebb ami épp ujjonan feljerül a netflixre és egy kicsit is komolyabb alkotás.
    Mert a többség már azokat a filmeket megnézte rajta amit szeretett volna vagy érdekli. a többit meg akkor sem nézné meg ha mégjobban unatkozna.
    Igy az ujakra mindenki ráugrik , hogy hátha jo lesz , ezért van , hogy ezek a filmek vannak mindenhol az első helyen és nem azért meg olyan nagyon jo filmek lennének.

    Az meg , hogy ezt horrornak nevezni erős tulzás, inkább nevetve szörnyulkodos, hogy hogyan lehet ilyen agyatlan összevisszaságot megcsinálni.