Szekeres Viktor

Izgalmas plakátot kapott Az idő kereke-tévésorozat

Novemberi premier lesz a Wheel of Time.

Az Amazon korábban csak pár másodperces videókat adott ki Az idő kereke-sorozathoz (The Wheel of Time), valamint egy főcímet, most azonban az első előzetes érkezését egy plakáttal vezették fel, amin nem elég, hogy látni a Rosamund Pike által alakított főszereplőt, de az is kiderül, hogy a premierre novemberben fog sor kerülni.

Pike mellett a stábhoz Madeleine Madden, Zoë Robins, Barney Harris, Marcus Rutherford és Josha Stradowski is csatlakozott. Az állandó szereplők mellett még Priyanka Bose, Taylor Napier, Emmanuel Imani, Hammad Animashaun, Alexandre Willaume és Johann Myers lesz benne a széria első szezonjában rövidebb-hosszabb ideig, de fontos szerepben, valamint Sophie Okonedo, Kae Alexander, Clare Perkins, Peter Franzen és Kate Fleetwood.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dalmar #3
    Az első pár könyvnél valóban érezni még az író tapasztalatlanságát,de később egyre jobbak lesznek,és a világot is jobban megismered.Nálam a TOP 1 ,mondom ezt úgy hogy rengeteg fantasyt olvasok.A Filmtől nagyon tartok ,egy ilyen mélységű sztorit nagyon nehéz visszaadni.Sok múlik azon hogyan csinálják meg a mágiát stb,valamint ez is sok szereplővel dolgozik.(A trónok harcától valamivel kevesebbel,bár ott a sorozatból az 50% kimaradt :) )
  • SaGa #2
    Én meg azért, mert az író minden további részben gyakorlatilag oldalakon át mást sem tesz, mint a korábbi részek történetét meséli el újra, igencsak terjengősen. Remélem, a tévésorozatban ezt azért elkerülik.
  • Csaba161 #1
    Nem tudom, ki hogy van vele, de én kétszer is nekifutottam a regényciklusnak, elsőre másfél könyvig jutottam, aztán később megpróbáltam folytatni, de rájöttem, hogy még az első kötetre sem emlékszem, úgyhogy elölről kellet kezdenem, de akkor már az első kötet felénél feladtam...