Szekeres Viktor

Új múlt - szinkronos előzetes Hugh Jackman scifijének

Ilyen lesz magyarul a Reminiscence.

Megérkezett a Hugh Jackman-féle Reminiscence magyar nyelvű előzetese. Az Új múlt címre hallgató filmet, amit itthon augusztus közepétől láthatunk, Lisa Joy írta és rendezte, akit a Westworld készítőjeként ismerhetünk leginkább. A főbb szerepekben az ausztrál színész mellett Rebecca Ferguson, Thandiwe Newton és Brett Cullen lesz látható.


Az InterCom hivatalos szinopszisa a következő: "A jövő nem ígér semmi jót. Amerika nagyvárosai víz alá kerültek. De Nick Bannister magándetektív (Hugh Jackman) ebből él: a jövőtől elforduló embereknek nyújt különleges szolgáltatást. Agyakban nyomoz, az agy sötét titkait kutatja, és aki fizet neki, azt hozzásegíti rég elfelejtett emlékeihez.
Aztán találkozik Mae-vel (Rebecca Ferguson), és örökre megváltozik a jelene. Meg a múltja és a jövője is. A nő felbukkan az életében, azután eltűnik, ő pedig a nyomába veti magát. Miközben mások emlékeiben kutat a köddé vált nő után, egy veszélyes összeesküvés nyomaira bukkan, de ő nem adja fel: már az életét is odaadná érte, hogy újraalkossa a múltat, és megváltoztassa a jövőjét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!