Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Johnny Test felélesztése

Ismét lesz Johnny Test.

Valamikor a tavaly év során derült ki, hogy a Johnny Test című kanadai animációs sorozat folytatódni fog a Netflixen, ráadásul a széria rögtön két évados berendelést kapott, ami összesen negyvenszer tizenegy percnyi anyagot jelent. A készítő ismét Scott Fellows lesz, és az általa vezetett gárda azt is vállalta, hogy egy interaktív epizódot is elkészít a két évad között. A világpremier július 16-án lesz.


Az eredeti sorozat leírása a következő volt a port.hu alapján: Képzelj el egy nyalókát, amely száz ember erejét adja neked, vagy egy rakétahajtású hátizsákot, amely elrepít a Holdra, vagy, hogy genetikailag átalakítod a kutyádat, hogy beszélni tudjon. Johnny Test képes mindezt megtenni, sőt még többet is.
Ez a történet a 11 éves Johnnyról és az ő genetikailag megtervezett szuper kutyájáról, Poochie-ról szól, akik különös tudományos felfedezésekbe vetik magukat Johnny zseniális ikerhúgaival, a 13 éves Susannal és Maryvel: kísérletekbe, melyek általában pusztítással járnak és amelyek mély vízbe dobják Johnnyt, akit meg kell menteni mielőtt még túl késő lenne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!