Szekeres Viktor

Ütős előzetest kapott a Star Trek: Picard folytatása

2022-ben érkezik a Star Trek: Picard második szezonja.

A Paramount Plus elkezdte, vagyis tovább folytatta a Star Trek: Picard reklámozását. Ezt egy új előzetes kiadása révén tette elsősorban, amelyben régi ismerősök is feltűnnek - nem csak az első évadból, hanem az ST-univerzumból is. A trailerben egyébként a 2022-es premierdátum is feltűnik, és ez a magyar bemutatóra is vonatkozik, hiszen már biztosra vehetjük, hogy a világpremierrel egy időben itthon is látható lesz a széria évadnyitója az Amazon Prime Video kínálatában.


Patrick Stewart mellett a sorozat főszereplő Alison Pill, Harry Treadaway és Isa Briones, valamint Santiago Cabrera, Michelle Hurd és Evan Evagora voltak az első évadban. Azonban nem csak új karaktereket alkalmaz a történet, hiszen Jean Luc Picard mellett Brent Spiner és Jery Ryan is visszatér a klasszikus Voyagerből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #3
    Nagyon vartam ezt a sorozatot, de az elso evad konkretan megalazta es sarba tiporta a karaktert. Hogyan is mukodhetnene az uj Star Trek, ha a jelenlegi keszitok egyszeruen nem ertik mirol szoltak a regiek? Nem kell nosztalgia sorozatokat gyartani, lehet nyugodtan elore lepni, de ha ezt nem a Star Trek szellemeben teszik, akkor az egesz egy stilusosan kinezo, de lelektelen es ures dolog lesz, mint az STD es a Picard.
  • grobs #2
    Az eredeti ötletek mellett egy szatyorban.
  • mumoka 2012 #1
    Ütős előzetest kapott ez a rész hol van mert a videóban nincs .