Szekeres Viktor

A Loki sikere komoly lépésre késztette a Disney+-t

Péntek helyett szerda lesz a Disney+ premiernapja.

Május elején jó hírrel szolgált a Disney+ a Marvel-sorozatok rajongói számára, hiszen a platform úgy döntött, hogy nem péntekenként, hanem szerdánként fogja elérhetővé tenni következő Marvel Studios által gyártott élőszereplős sorozatának, a Lokinak az epizódjait. A jelek szerint a lépés igencsak bejöhetett, ugyanis a Disney+ bejelentette, hogy mostantól minden sorozata már szerdán debütálni fog.

A Disney+ egyelőre inkább heti premierekben utazik, így mindez azt jelenti, hogy a legtöbb nézőjük szerdán fogja látni az új epizódokat, míg a teljes évados premiereket előnyben részesítő Netflix vagy Peacock esetében a részek nézése eloszlik a héten, független attól, hogy melyik napon válnak elérhetővé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Komoly lépés? pl. megpróbálják szerzői joggal magukévá tenni Lokit. Egy skandináv mitológiai istent, ami közkincs. Vastag bőr.
  • Sequoyah #1
    Azert ez nem eppen olyan komoly lepes...
    Ha leszerzodtetik ot 10 evadra, na az komoly lenne. De kicsit eltolni az idopontot hogy mikortol lehet streamelni az az egyik legkevesbe komoly lepes amit tehetnek, es barmikor visszacsinalhatjak amikor csak akarjak...