Szekeres Viktor

Újabb nagy név a Mátrix 4-ben

Még mindig nem teljes az új Mátrix szereplőgárdája.

Még nem tudni, hogy mi lesz a címe a Mátrix negyedik részének, de míg ez ki nem derül, érdemes a filmre Mátrix 4-ként hivatkozni, és ezúttal egy hivatalos, Warner Bros.-hír alapján így megírhatjuk, hogy a filmben a korábban bejelentettek mellett Christina Ricci is szerepelni fog, bár természetesen azt nem fedték fel, hogy milyen karaktert fog alakítani majd.

A film Berlinben került forgatásra, a munkálatokat tavaly nyáron kezdték el, természetesen komoly egészségügyi előírások betartása mellett. Hiába azonban a 2020-as forgatáskezdés, sokáig úgy volt, hogy a Mátrix 4-et nem foguk idén látni, hiszen a Warner Bros. már tavaly júniusban bejelentette, hogy mégsem kerül mozikba az eredetileg tervezett május 21-ével, és akkor az amerikai premierdátum 2022. április elseje lett. Azonban ezt októberben egy újabb bejelentés követte, ami szerint 2021. december 22-ére hozták előre a bemutató dátumát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gumikacsa #4
    Már a 2-3 sem kellett volna. Legalábbis én úgy éreztem a 3. után, hogy most akkor mi a f@sz van?
  • Blage7 #3
    Miért baj az ha nem köthető hozzá hatalmas "blockbaster" hollywood-i film?
  • rwg #2
    Berlinben forgatják. A statiszták között csak akad már pár Gross. :)
  • repvez #1
    még keresem ,hogy hol van a cikkben a Nagy név .Csak egy nevet találtam, de ahhoz nem köthető egyetlen egy hatalmas blockbaster hollywoodi film sem mostanában meg ugy az egész szerepei alatt.