Szekeres Viktor

Eternals: itt a novemberi Marvel-mozifilm első előzetese

Előzetest kapott az Örökkévalók.

Novemberi premier lesz idén az MCU Négyes Fázisának egyik prominens, talán legfontosabb darabja, a The Eternals, mely itthon az Örökkévalók címmel kerül majd bemutatásra. A címből is kiderül, és a most kiadott első, teaser előzetes is megerősíthet minket abban, hogy ezúttal nem egyéni hősös filmet kapunk, hanem egy csapatról szólót.


A film rendezésére a Marvel Studios elég nagy nevet nyert meg - legalábbis Chloé Zhao most már nagy névnek számít, hiszen pár hete hazavihette a rendezői Oscar-díjat A nomádok földje című filmjével - érdekesség, hogy Kevin Feige-ék pont a film leforgatását követően csaptak le, amikor még "csak" A rodeós számított kiemelt filmnek a filmográfiájában.

A Nagy-Britanniában és a Kanári-szigeteken forgatott alkotás Matthew és Ryan Firpo szkriptje alapján készült, és a szereplőgárda elég illusztris lett, hiszen olyan színészeket, mint Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee, Barry Keoghan, Angelina Jolie és Kit Harington. Akiket a karakterek nevei érdekelnek, azok számára itt egy válogatás: Ikaris, Sersi, Kingo, Makkari, Phastos, Ajak, Sprite, Gilgamesh, Druig, Thena.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!