Szekeres Viktor

Folytatódik a Discovery magyar sorozata

Megint lesz Made In.

Másfél éve decemberben ismét saját gyártású szériát nézhettünk itthon a Discovery Channel műsorán, akkor került ugyanis itthon bemutatásra a csatorna műsorán a Made In című magyar produkció, melyben a műsorvezető, Gyetván Csaba elkalauzolt minket a gyártósorok számunkra ismeretlen világába. Nos, a széria, a tavaszi, valamint őszi szezonja után május 12-én folytatódik a negyedik szezonjával.

A Hogyan készül-típusú sorozatoknak mindig is nagy hagyománya volt a Discovery Channel műsorán, ez a széria tehát egy régi műfajt mutat be egy teljesen új, hazai köntösben. A sorozat új részei május 12-től szerdánként 20.00 órakor láthatóak a Discovery Channel műsorán. Az idei első szezon négy epizódjában a modern faparketták, az állateledelek, a sportcipők, a műanyag csövek, a gyorsfagyasztott ételek és a beton készítéséről lesz szó, valamint fémhulladék újrahasznosításáról előre legyártott panelek segítségével készített házakról is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zsombor99 #2
    Abban viszont teljesen igazuk van, hogy
    A Hogyan készül-típusú sorozatoknak mindig is nagy hagyománya volt a Discovery Channel műsorán...
    mivel a "Hogyan készült?" sorozat eléggé népszerű, korábban mi is sokat néztük esténként az érdekes gyártási folyamatokat bemutató sorozatot.
    Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2021.05.11. 17:47:46