Szekeres Viktor

Menekülnek a nézők az új Mortal Kombatról

Eléggé megzuhant az új Mortal Kombat Amerikában.

A hétvégén nem volt Amerikában komolyabb mozis premier, így természetesen az előző heti két premier volt a legnézettebb, a Mortal Kombat és a Demon Slayer című anime. Azonban bármennyire is jól eshetett a Warnernek az MK-reboot 23 millió dolláros nyitánya, annál rosszabbul viselhették a mostani első becsléseket, amik szerint a film a második hétvégéjén csak 6,2 millió dollárt hozott, ami több, mint 73%-os érdeklődés-csökkenésre utal. Azaz a közönség kifejezte a véleményét a filmről.

Mindez csak a második helyre volt elegendő az aktuális toplistán, hiszen a dettó nagyot zuhanó Demon Slayer beelőzte a játékadaptációt, ami eddig Amerikában 34 millió dollárt termelt, és ha így folytatja, akkor az a csúfság esik meg vele, hogy teljes futása alatt nem fog annyi bevételt hozni, mint a Godzilla vs. Kong egyetlen hétvége alatt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #7
    Igen, ez bizony így van. Nagyon fáj, de akkor is végigszenvedjük egyszer legalább... tudod, hátha... ;) 8,/
  • AcsMarci #6
    Ha rajongó vagy, akkor még nagyobb katasztrófa. Konkrétan az MK megcsúfolása, ami gyakorlatilag azért készült, hogy a rajongókat jól lehuzzák egy adag lóvéval.
  • Lapajka #5
    Nem tudom hogy számolnak, nem is igazán érdekel, legyen az ő gondjuk.... nyilván ha egy film premierje egyszerre van mozikban és streaming-en... akkor beleszámítják az utóbbi nézettségét is gondolom...
  • Sequoyah #4
    Epp ezert hulyeseg csak mozis adatok alapjan sikertelenseget kialtani...
  • Lapajka #3
    Na már az is mozi, ha stream szolgáltatón megnézik. A legtöbb premier ott is megtörténik...
  • Sequoyah #2
    Az atlagember az tavoltartja magat a moziktol a jarvany miatt. Aki nagyon akarta az meg megnezte, ahogy te is irod.

    Amig nincs teljes latogattotsaga a moziknak ugy altalaban, addig nem vonnek le semmilyen kovetkeztetest a film sikerere vonatkozoan jegyeladasokbol.
  • Lapajka #1
    Nem menekülnek, csak megnézték a keményvonalas rajongók világszerte, akiknek mindegy milyen a film, akkor is megnézik legalább egyszer, ahogy én is, akik egy "Get over here!" kiáltástól elélveznek... aztán az átlagemberekből (tehát nem gamer őrültekből) álló közönség meg hamar rájön, már néhány élménybeszámoló, előzetes és kritika hatására, hogy nem neki való a film... Már megrágtuk itt ezt, nagyon gyenge film; sajnos ez van... főleg, ha nem vagy rajongó, akkor egyenesen katasztrófa lehet...
    Utoljára szerkesztette: Lapajka, 2021.05.03. 18:15:10