Szekeres Viktor

Ijesztő előzetes A szolgálólány meséje folytatásának

A héten kezd a The Handmaid's Tale.

Amerikában magyar idő szerint vasárnap éjfél után kezdetét az amerikai filmakadémia díjátadója, az Oscar, melynek ezúttal nem volt "nagy" nyertese, de A nomádok földje húzta be a legtöbb díjat, köztük a legjobb filmnek, és a legjobb rendezőnek járót is. Ahogy az lenni szokott, a gála alatt a megszokottnál komolyabb összegekért lehet reklámot vásárolni, idén a ABC csatorna több, mint 2 millió dollárért adta a műsoridő 30 másodpercét (a csökkenő nézettség ellenére is még az év legnézettebb nem sport- és politikai műsoráról van szó), és azokra nem csak filmeket gyártó stúdiók csaptak le, hanem egyes streaming szolgáltatók is, mint a Hulu.


A fenti 30 másodperces előzetessel a Hulu A szolgálólány meséje (The Handmaid's Tale) héten induló negyedik szezonját hirdeti. Amerikában április 28-án, itthon pedig 29-én folytatódik. Először az HBO GO kínálatába fog felkerülni az évad első három része, de másnap a tévében is leadásra kerül az első epizód a Margaret Atwood-könyvadaptációból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dregnarr1 #2
    Örülök, hogy megy, remélem még kap 20 évadot, hogy véleltlenül se kelljen máshol látnom ezt a színésznőt... botrányosan irritál.