Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Netflix legjobb scifisorozatának folytatása

Nemsokára érkezik a Love Death + Robots második szezonja.

A 2019-es év egyik legkellemesebb sorozatos meglepetése volt a Netflixes Love Death & Robots. A felnőtteknek szánt animációs antológia sorozat a címnek megfelelően szerelemről, halálról plusz robotokról szólt (és még sok minden másról) mindenfajta stílusban. Az 5-15 perces epizódok között volt 2D-s egyedi stílusú, de 3D animált és teljesen realisztikus darab is. A fő producerek David Fincher és Tim Miller voltak, és minden részt más-más animációs kollaboráció révén készült el, többek között magyar stúdió, a Digic Pictures is dolgozott kettőn.


Azt nem tudni, hogy milyenek lesznek az idei történetek, de az első évados epizódok többsége ismert alapanyagokat dolgozott fel. Az viszont biztos, hogy a premierre már május 14-én sor fog kerülni, és aki a trailer végéig kitart, azzal is szembesülhet, hogy a 3. szezon 2022-ben érkezik majd.

A Netflix két szinopszist is mellékelt a fenti előzeteshez: "Az Emmy-díjas antológiasorozat provokatív történetekkel tér vissza, amelyek között vannak vad kalandok messzi bolygókon és nyugtalanító találkozások közel az otthonhoz.", valamint "Újult erővel tér vissza a felnőtteknek szóló animált antológiasorozat. Meztelen óriások, karácsonyi démonok és megvadult robotok… Felelősségtelen fogyasztás ajánlott."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!