Szekeres Viktor

Titokban lefotózták Christian Bale-t a Thor 4 forgatásán

Újabb Thor 4-es lesifotók kerültek fel a netre.

Márciusban derült ki, hogy Christian Bale is szerepelni fog az új Thor-filmben, sőt, egyenesen a Love & Thunder fő gonosztevőjét fogja alakítani. Most pedig talán azt is ki lehet találni, hogy pontosan kiről van szó, hiszen a legutóbbi lesifotókon a színész némiképp szokatlan külsővel tűnt fel.

A 2011-es Thor Amerikában 181, a világ többi részén pedig 268 millió dollár bevételt termelt, így összességében majdnem 450 millió dollárt hozott a konyhára. A 2013-as Sötét világnak hazájában 206, Amerikán kívül pedig 438 millió dollár jutott, így 645 millióval zárt. Végül a Ragnarök 315, illetve 539 millió dollárt termelt bel- és külföldön, a 854 milliós globális eredmény önmagáért beszél, ráadásul a filmet is mindenki imádta. Nem véletlen, hogy ezt a részt is az utóbbit készítő Taika Waiti rendezheti meg.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #11
    Igen, Lokinak van karaktere, a színészválasztás is jól sült el. Ezt rontják el mindig a főgonoszoknál, pedig a DC és a Marvel is tele van jobbnál jobb gazemberekkel. Fátum doki és Galactus is megérdemelne már egy tisztességes rehabilitációt.
  • Zombee #10
    Hogy mi milyennek tűnik, csalóka, még előzetes alapján is.
    Egyébként elég büdös paraszt mentalitás lenézni valakit, csak mert megnéz pár szuperhősfilmet. Eleve ha szereted, ismered az alapjául szolgáló képregényeket, más nézni ezeket. Meg azért nem mondanám rossznak. Jó, a Zöld lámpás tényleg rossz volt, de pl. a Batman v Superman nem, Aquaman is szórakoztató.
  • wraithLord #9
    Vagy nem tudom, minek hívják a mozis DC Universe-t, de nem annak... :D
  • wraithLord #8
    Moziban én se nézem őket, de online streamingen vagy virágboltos verzió előfordul, ha éppen kedvem van hozzá. Iron Man 1, Guardians of the Galaxy 1-2, Thor 3 nem olyan rossz. A DC-seket nem szeretem, kivéve a Watchment, de szerintem annak nincs köze a DCU-hoz.

    @Zombee
    Szerintem Loki inkább antihős. Bár igaz, az elején még főgonosz szerepet töltött be. Azért ő a legjobb "gonosz" karakter valószínűleg, mert gonoszból antihős lett, szóval van karaktere és karakterfejlődése.
  • zetortraktor #7
    Ezt most nem értem. Vagy tényleg nézitek ezeket a filmeket, vagy csak hasból dumáltok. Oké, DC-filmet én is láttam, elismerem, de az elmúlt 10 évben nem nagyon fordult meg a fejemben, hogy bármelyiket érdemes lenne megnézni, mert a jobbak is inkább csak közepeseknek tűntek.
  • Zombee #6
    Nem rossz Thanos, de Loki után ő is csak közepes. Mondjuk a többi még az se.
    Bár ilyen téren a DC sem brillírozik mostanában.
  • wraithLord #5
    Szerintem (is) az a legjobb Thor film. Az első vérszegény, a második nagyon vacak. A harmadik viszont tetszett.

    @Zombee
    Azért Thanos elég jó gonosz szerintem. Mondjuk rá szánták a legtöbb időt, és arra húzták fel az egészet, szóval nem csoda. A többi csak futó kaland volt. Különösen Ultron. Az a film címe, hogy "Age of Ultron", aztán abból áll az egész, hogy 1. létrejön, 2. fenyegetőzik, 3. bedarálják. Mindez kb. instant történik :D (az MCU elég furcsán értelmezi a "kora" kifejezést, hacsak nem valami más, mélyenszántó dologra utal... nem ismerem a többé-kevésbé alapjául szolgáló képregényeket). Ultron tényleg az a tipikus szuperhősösizé főgonosz, aki csak azért van, hogy a szuperhősök mutogathassák a szuperképességeiket.
  • Zombee #4
    A 7.9-es imdb pontszám azért a többség felé billenti a mérleget. A mozinézők meg többségében biztos szerették, mert elég jó bevételt termelt. Ez a minőségtől részben független, de szerették, ez tény. Amúgy szerintem jópofa film, bár a főgonosz elég vérszegény. Mondjuk ez nagyjából az összes Marvel filmre igaz, szinte csak Loki lóg ki a sorból, ő viszont nem is egyértelműen gonosz karakter, a többi viszont elég egydimenziós.
  • SteveGreat #3
    "ráadásul a filmet is mindenki imádta" - hát pedig, nem!!!
  • nlght #2
    Nolan filmjeiben ő volt a Dene-vérember