Szekeres Viktor

Nagy nevek lesznek a Shazam! 2 főgonoszai

Lucy Liu és Helen Mirren is Shazamozni fog.

Pár hete derült ki, hogy az Oscar-díjas Helen Mirren lesz a Shazam! folytatásának, a Shazam! Fury of the Godsnak az egyik gonosztevője, most pedig arról adott hírt a TheWrap, hogy Lucy Liu is leszerződött a képregényfilmhez, és ugyancsak haramiát fog alakítani. A címnek megfelelően mindketten isteneket alakíthatnak, Mirren Hespera, míg Liu Kalypso lesz. A képregényekben egyik karakter sem szerepel egyébként, de az apjuk, Atlas igen.

A Zachary Levy főszereplésével forgatandó filmet Henry Gayden forgatókönyve alapján David F. Sandberg fogja rendezni - mindketten visszatérnek az első rész után. És természetesen Levy mellett a legtöbb kiemelt szereplő is ismét fel fog tűnni, legalábbis Jack Dylan Grazer, Marta Milans, Asher Angel, Meagan Good, Faithe Herman és Adam Brody szereplését már korábban megerősítették.

Tavalyelőtt decemberben még arról számolhattunk be, hogy az amerikai premier dátuma 2022. április elseje lesz, azonban a járványt követően a stúdió úgy döntött, hogy fél évvel később, egész pontosan 2022. november 14-én mutatja csak be a filmet Amerikában.

A hazájában 53 millió dollárral debütáló, egyébként 100 millió dolláros költségvetésből készített Shazam! végül 140 millió dolláros bevételig jutott el, Amerikán kívül pedig 224 milliót kalapozott össze, így 365 millió dolláros világbevétellel zárta mozis futását. Ami egy új szuperhősre épülő film esetében kifejezetten tiszteletre méltó eredmény.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kobra17 #1
    Nem maradt ki egy bekezdés? vagy valami mondat? Az "ilyen volt többek között..." előtt?