Szekeres Viktor

Várt tűzoltós film kapott szinkronos előzetest

Ilyen lesz az Akik az életemre törnek.

Itthon az InterCom fogja bemutatni a tervek szerint moziban a Warner Bros. stúdió új filmjét, az Angelina Jolie főszereplésével készített Akik az életemre törnek című thrillert, amihez a napokban került kiadásra az első, szinkronizált előzetes. A Those Who Wish Me Dead eredeti címre hallgató alkotást Taylor Sheridan rendezte, a további főszereplők pedig Nicholas Hoult, Jon Bernthal és Tyler Perry.


A film szinopszisa a következő: "Hannah emlékei tűzzel vannak tele. Tűzoltó volt, és egy hatalmas erdőtűz során bekövetkezett baleset miatt az egész csapata meghalt – csak ő élte túl a katasztrófát.
A tűzőrséget pihenőnek szánják a parancsnokai. Magára marad a montanai vadonban, és egész nap csak a fákat kell figyelnie. De a békesség nem akar megérkezni. Hannah rátalál egy menekülő kiskamaszra, aki egyedül bolyong a sűrűben. Connor szüleit meggyilkolták, és akik végeztek velük, a fiút is el akarják kapni.
Könnyű prédának látszott, de a fiú elszánt, vad és az erdőt nagyon jó ismerő szövetségesre talált, aki a saját életét sem becsüli sokra. Hannah mindenáron meg akarja menteni a fiút. Pedig üldözőik rájuk gyújtják az erdőt, és nekik a tűzön keresztül kellene menekülniük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!