Szekeres Viktor

Nem lesz Justice League Snyder Cut 2

Nem folytatódik az Igazság Ligájának rendezői változata.

Ahogy arra számítani lehetett, a Zack Snyder-féle Igazság Ligája sem váltotta meg a világot, egy gyenge filmből ő sem tudott jót csinálni, azonban érdekes volt látni, hogy mi mindent lehet megváltoztatni egy korábbi változathoz képest. A rajongóknak viszont természetesen az volt a legfontosabb, hogy sokkal több játékidőt szenteltek kedvenceiknek, így nem érhette szó a ház elejét.

A 70 millió dollárból összehozott 4 órás film azonban egyke marad, hiába lenne talán olyan, aki szívesen látná a folytatást a rendező szemén keresztül, az HBO Max, illetve a Warner stúdió nem gyárt le belőle több epizódot, legalábbis a jelek szerint a Snyder Cut nem győzte meg a WarnerMediát arról, hogy beruházzon egy második, illetve harmadik részbe, még ha ez is volt Zack Snyder eredeti terve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #3
    Bekaphatják, pedig egész jó lett a rendezői változat. Nekem bejött az Acélember és Batman vs Superman hangulata és ez a verzió tökéletesen továbbvitte azt, meg ugye értelmesen folytatta is azok történetét a rendezői változattal ellentétben. Jó lett volna nem elmarvelesedő DC filmes univerzumot is építeni, de a Warner-nél inkompetens idióták ülnek a vezetői szépben....
  • nlght #2
    A warner szereti tökön verni magát aztán kigúvadt szemmel csodálkozni, hogy miért nem sikeresek a franchise-ok amikor ők annyi döntést meghoztak (a rossz irányba).