Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Cápák a kukoricásban című új horror

Ilyen lesz a Sharks of The Corn.

Amerikában az SRS Cinema gondozásában júliusban fog megjelenni lakossági forgalmazásban (tehát a mozikat elkerülve) a Sharks of The Corn című horrorfilm, mely talán a Sharknado népszerűségét meglovagolva akarja a ragadozó halak embervadászatát ismét meglehetősen meghökkentő körülmények között bemutatni. A trailer önmagáért beszél.


Ha pedig valaki azt hinné, hogy csak értelmetlen vérfürdőre és szaladgálásokra kell számítania, annak jeleznénk, hogy a filmnek története is van. Hiszen amellett, hogy szemtanúk szerint cápák öldösnek embereket a kukoricásban, egy sorozatgyilkos is a képbe kerül, akit letartóztatnak miután több tucat embert ölt meg cápaállkapocs és -fogak használatával, a másik főhősünk pedig egy rendőrfőnök, aki azt próbálja kideríteni, hogy vajon ikernővére is az áldozatok között van-e. Meg is kéri a gyilkost, hogy vigye el az egyik helyre, ahol eltemette az általa megölt embereket, és az események ekkor szabadulnak el. Megállíthatatlanul?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Angel5 #5
    te jó ég :)
  • Glutamin #4
    Döbbenet :)
  • repvez #2
    Érdekes, most nem látom a címben a röhejes szót, mint a múltkori Van Helsinges cikkben.
    Pedig sztem a kettő között némi különbség akad.
  • t_robert #1
    Kukoricásban támadó cápák? ez igen..... tény, hogy nálunk hívják a kukoricát tengerinek is... :) De azért mégis hová ment a józan ész???? :)