Szekeres Viktor

Újabb klasszikus filmekből lehet tévésorozat

A Paramount+ lecsapott stúdiójának IP-ire.

Amerikában március negyedikén indult el a Paramount+ streaming szolgáltató, mely nem csak sorozatoknak, dokuknak és realityknek fog otthont adni, hanem filmeknek is, többek között olyan alkotásoknak, amiket moziban mutatnak, illetve mutattak volna be. A tévésorozatok esetében, miképp az a Disney+-nál is megfigyelhető volt, nem csak az eredeti koncepciókra építenek, hanem saját IP-ikre is, azaz régebbi Paramount-filmekre alapozott sorozatokra.

A Paramount+ ennek megfelelően már most dolgozik több film rebootján, illetve modernizálásán. Ezek között olyan klasszikusok vannak többek között, mint a Love Story, a Végzetes vonzerő vagy a Flashdance, illetve közönségkedvencek, mint Az olasz meló. De például sorozatot terveznek csinálni a The Parallax View (A Parallax-terv) alapján is. Egyelőre mindegyik projekt csak fejlesztés alatt van, így nem vehető biztosra, hogy el is készülnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • felemelő #1
    Logikus és jobb ötlet, mint a nagyfilm formátumú remake, hiszen "soha" nem lesz olyan jó, mint a bevált eredeti, de a sorozat több és más lehetőségével tehet hozzá, adhat olyan változást, ami értékesebbé teszi.