Szekeres Viktor

Kiderült, hogy kinek köszönhetően lehet zseniális az új Star Trek-film sztorija

Újabb író írhat Star Trek-mozifilmet.

Az elmúlt években majd féltucat író kapott lehetőséget arra, hogy megírja egy következő mozis Star Trek forgatókönyvét, de egyik szkript sem jött be annyira a gyártó stúdiónak, hogy az alapján azonnal elkezdjék egy új epizód előkészítését. A keresés tehát tovább folyt, és most a jelek szerint megint találtak egy lehetséges sztorit.

A Deadline értesülései szerint a J.J. Abrams producerkedése mellett készítendő új Űrszekerek-mozifilm szkriptjét Kalinda Vazquez írhatja meg, aki valamennyire ST-profinak tarthatja magát, hiszen a Star Trek: Discovery írógárdájában is benne van - sőt, konkrétan a nevét is egy Star Trek-karakterről kapta. Mondanunk sem kell, hogy azt nem tudni, hogy milyen történettel készül az író, mint ahogy az sem fog egyhamar kiderülni, hogy az ő forgatókönyve alapján forgatnak-e filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    A consulting producer az író, akinek nem kell a hét minden munkanapján bemennie, így sokszor csak a részek felénél kap kreditet. De ettől még minden részen dolgozott, ahogy a többi író, és ahogy a többi író (legalábbis gondolom), ő is kapott egy epizódot megírásra. Ilyen rövidebb évados sorozatnál 1, max 2 rész jut egy írónak.

    Szóval bőven volt köze, de ha már Vasquez, akkor ezerszer jobban érdekel, hogy mit fog kihozni a Roger Zelazny-féle Roadmarksból, amit az HBO-nak adott el. Nem lenne rossz, ha abból sikerülne sorozatot csinálni.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2021.03.08. 14:16:28
  • wraithLord #3
    Azért az, hogy a Discovery olyan, amilyen, nem feltétlenül az írónak köszönhető leginkább. A rendezőnek és a producernek több ráhatása van, hogy mi lesz a végeredmény. Mondjuk a Discovery-nél többször volt producer (consulting), mint író... :D Consulting producer 6 résznél volt, író 1-nél. Tehát olyan sok köze nem volt az egészhez. :D