Szekeres Viktor

Terminátor-sorozatot készít a Netflix

Anime széria lesz a Terminator franchise-ból is.

Bár már rengeteg élőszereplős tévésorozat forgatása újraindult a járványokozta leállásokat követően, az hamar kiderült, hogy legkevésbé az animációs műfaj sínylette meg a koronavírust. Így aztán nem meglepő, hogy több tévécsatorna, illetve streaming platform fektet be komolyabban ilyen szériákba. A Netflix például az elmúlt hetekben több nagy animációs projektet is bejelentett, például a Tomb Raidert vagy a Sonicot - most pedig a Terminatort.

A tervezett anime a Skydance gyártásában fog készülni, az animációért pedig az a Production I.G, fog felelni, aminek többek között a Ghost in the Shellt is köszönhetjük. A sorozat készítője Mattson Tomlin lesz, aki a premier előtt álló, Robert Pattinson főszereplésével készített mozis Denevérember történetének forgatókönyvét írta. Arról még nem tudni, hogy a mozgóképes formában 6 filmen és 1 tévésorozaton túl lévő franchise az újabb sorozatos iterációjában miről fog szólni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #10
  Ahhoz a kép világhoz nagyon komoly makettarzenált kéne bevetni. Persze én lennék a legboldogabb, ha egy jövőbeni háborús Terminator film készülne 1984-es technikával.
 • Cyberdog #9
  JJ Abrams el van foglalva most. Ősszeproducerkedi a Star Trek folytatásokat és ha még ideje is marad, akkor a Half-Life-t készül lemészárolni.
 • Cyberdog #8
  Remélem a 2029 vagy már nem is tudom hanyadik évi eseményeket dolgozza fel, azzal a képi világgal amit a Terminatorban és a T2-ben is láthattunk.

  Sajna a Terminator Salvation nem ilyen lett annak idején. Nem sikerült újravarázsolni azoknak az atmoszféráját amit a T1 és T2-ben láthattunk. Pedig reménykedtem benne akkoriban.
 • Zombee #7
  A T2 utáni események be se következhetnének a T2 után. :)
 • Lapajka #6
  Ezzel a dömpinggel meszeli el magát a Netflix... vég nélkül veszi meg a blockbuster címeket és sorozatosítja... oké néhány bejön... (pl Daredevil, Fargo) de van egy határ... ezt nem fogják fel... már egy sor újabb próbálkozásuk megbukott...
 • takysoft #5
  Hát a Castevania marha jó lett.
  meglátjuk
 • Zsoltee_a_bator #4
  Honnan tudod elore, hogy bena? Az eloszereplos filmekkel nagyon alacsonyan van a lec.. (leszamitva az elso kettot)
 • Kelta #2
  béna rajzfilm, kit érdekel ez ma már?
 • repvez #1
  pdig jobb lenne egy élöszereplös verzio, meg végre valaki feldolgozhatná rendesen a T2 utáni eseményeket, hogy hogyan történik az egész skynetes dolog , hogyan harcolnak az elején és hogy fejleszti magát.
  Csak ne olyan szarul mint ahogy a T 2 utáni részek