Szekeres Viktor

Vízalatti óriásszörny bunyó a Godzilla vs Kong új plakátján

Zseniális új plakátot kapott a sokak által várt szörnyfilm.

A Godzilla vs. Kong újabb plakátot kapott, és a mostani igen látványosra sikeredett, minden bizonnyal megdobogtatja majd a szörnyfilmek rajongóinak szívét. Mint ismert, az alkotás előzményeként a Kong: Koponya-sziget, valamint a Godzilla: King of the Monsters funkcionál. Ami jó hír, hogy a film nem csak egybites sztorival fog bírni, hiszen a Legendary produkciós cég a nem pusztán kiadta egy forgatókönyvírónak a megbízást a szkript megírását, hanem egy írószobát állított össze a minél tökéletesebb történet elkészítése érdekében. A szoba tagjai: Terry Rossio (ő a vezető író), Patrick McKay és J.D. Payne, Lindsey Beer, Cat Vasko, T.S. Nowlin és J. Michael Straczynski.

A március 26-án bemutatásra kerülő film főszereplője Alexander Skarsgard és Eiza Gonzalez, valamint Demian Bichir, Brian Tyree Henry és Danai Gurira lesz. A filmnek az az Adam Wingard volt a rendezője, akitől legutóbb az új Blair Witch Projectet, valamint a Death Note-ot láttuk. (A rendező egyébként korábban még olyan alkotásokat jegyzett, mint a You're Next és a The Guest.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #1
    Újszülöttnek biztos minden vicc új... tehát beül rá a 12 éves kis csirke, és elalél.. bár még ebben sem vagyok biztos... viszont mikor 20 éve először megláttunk mi vén rókák egy komolyan megcsinált Godzilla filmet, na az igen, az lélegzetelállító volt, független attól hogy tudtuk hogy hülyeség az egész, de ahogy ki volt dolgozva, az nem volt semmi... azóta sem tudták a sok idétlen újabb Godzilla klón filmmel utolérni, hiába fejlődik a technológia...