Szekeres Viktor

Nem lesz semmi a Csodalányból

Nem készül el a Wonder Girl-sorozat.

Tavaly arról számolhattunk be, hogy a CW csatorna képregényes univerzum tovább bővülhet, hiszen 3 projekten is elkezdtek dolgozni. Azonban egyelőre csak a Naomi kerül berendelésre, és míg a Black Lightning-spinoff Painkiller sorsa még nem ismert, az biztos, hogy a Wonder Girl-sorozatból nem lesz semmi, ugyanis a csatorna nem rendelte be a pilotot belőle a forgatókönyv alapján.

Kellenek is az új képregény-sorozatok a csatornának, hiszen tavaly az Arrow, idén pedig a Black Lightning és a Supergirl befejezi a pályafutását. Ez pedig azt jelenti, hogy The Flash, a Legends of Tomorrow, valamint a Superman & Lois és a Batwoman mellé kelleni fog az utánpótlás. A Wonder Girl készítője Dailyn Rodriguez volt, az új Csodalány pedig nem szimplán Donna Troy lett volna, Wonder Woman protezséje, hanem másik karakter, mégpedig Yara Flor, egy amazon és egy brazil folyóisten leszármazottja, aki újonnan felfedezett képességei révén veszi fel a harcot a gonosszal a világ megmentése érdekében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    Nekem ez az egész influenszer-jelenség rejtély, hogy mi is ez. Mert ezek totál random emberkék, akik amúgy semmit se tudnak felmutatni, akkor mégis miért követik őket?
  • nlght #5
    Én inkább a nagyobb halmazra mutatnék rá a sorozaton kívül.
    Inkább úgy fogalmaznék, hogy a fiataloknak megfelelő role model kéne.
    Nem pedig filmbeli tinivámpírok kellenének, akik teherbe ejtik őket. Meg a valóságshow "sztárból" lett facebook megmondóember, aki telebeszéli baromsággal a fejüket, érvelés nélük. Meg az önjelölt hülye sminkes influenszer youtuben/instán, akinek annyi rálátása van a világ eseményeire, mint tyúknak a relativitás elméletre.

    Felfedezőket, feltalálókat, tudósok, briliáns államfőket és hősöket a történelemből kéne inkább sztárolni, mint Való Világ Micikét, Bélát, Majkát, meg az aktuális 50 IQ-jú magyar rappert, akik kb. mind a rejtett termékszponzorációból élnek.
  • kalapos01 #4
    "Nyilván a forgatókönyv láttán okkal nem rendelték meg a sorozatot. "



    Mindig is mondogattam, hogy az ilyen tűéles meglátásokért érdemes az SG-re járni.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2021.02.16. 18:18:23
  • Zombee #3
    Gyengébbek, még gyengébbek, végül a te kedvedért: arra akartam célozni ezzel, hogy valószínűleg felmérték, a Wonder Girl finoman szólva nem lenne gigantikus siker, és nem úszkálnának a pénzzel teli széfben, mint Dagobert bácsi. Nyilván a forgatókönyv láttán okkal nem rendelték meg a sorozatot. Nem életszerű, hogy végigolvasva arra jutnak, hogy brutális pénzesőt eredményezne, és belefulladnának a lóvéba, ezért inkább köszi, de nem kérik. :)
    Lássuk be, itt még csak nem is az van, mint a szintén tökfölösleges Batgirl és Supergirl esetében, hogy másnemű a főhős, ez egy Wonder Woman klón lett volna.
  • kalapos01 #2
    Ez egy érdekes és kifejezetten izgalmas megközelítés. Mármint az, hogy valóban léteznek olyan sorozatok, amikre "szükség van". Én szívesen olvasnék erről. Nyilván az orvosok hősiességét bemutatókra valahol szükség lehet.

    Persze lehet, hogy csak félreértettem, és arra célozták, hogy azt érezték, hogy neked nincs rá szükséged, így lefújták, ami kicsit..., hmm, hólyag, beképzelt komment, de támogatom, you do you!
  • Zombee #1
    A CW-nél is érezhették, hogy nincs erre igazán nagy szükség.