Szekeres Viktor

George Clooney is beszáll a Buck Rogers-sorozatba

Komoly vonzerőre tett szert a tervezett Buck Rogers-széria.

Nemrég jelentették be, hogy sorozatos rebootot kaphat Buck Rogers karaktere, most pedig a The Hollywood Reporter arról értesült, hogy a Legendary szerződtette George Clooney-t, hogy segítsen istápolni a több platformon is feléleszteni tervezett IP-t. Ez minden bizonnyal produceri közreműködést jelent részéről, de ki tudja, talán rendezőit is. (Színészként már most tudni, hogy nem fog részt venni benne.) Az mindenesetre biztos, hogy az ő részvételével a gyártó sokkal könnyebben fog otthont találni a portékájának.

Buck Rogers, a neves ponyvahős 1928-ban mutatkozott be az Amazing Storiesban megjelent Armageddon 2419 című novellában, amit Philip Francis Nowlan írt, és egy emberről szólt, aki egy omlás következtében egy szénbányában ragad, ahol kvázi hibernálódik, és 500 évvel később tér csak magához. Ahol beáll harcolni az Amerikát elözönlő bandák háborújába. Egy évvel később a karakter saját comic stripet kapott, amit idővel játékok, rádiójátékok, képregények és filmek követtek. 1979-ben pedig tévésorozat főhőse volt egy ideig Buck Rogers.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #1
    Ha a 79-s sorozatot veszik alapul, akkor nem bányában ragad, hanem az űrben hibernálódik az űrsiklójában. S nem a földet elözönlő bandák ellen harcol, hanem a III. Világháború utáni Föld mutánsai ellen és illetve az univerzumban lévő számos ellenséges csillagközi birodalom és földönkívüli faj ellen védi a Földet.