Szekeres Viktor

Rebootot kap a Kémkölykök-sorozat

Robert Rodriguez újragondolja a Spy Kidset.

20 éve indult el Robert Rodriguez filmsorozata, a Kémkölykök (Spy Kids), és tíz éve láthattuk a legutóbbi epizódját a mozikban, szóval épp itt volt az ideje annak, hogy a franchise-t felújítsák, hiszen az eredeti szereplőkkel már nem nagyon lehet közvetlenül folytatni. A Deadline arról értesült, hogy a rendező is nagyjából ezt gondolja, ugyanis összeállt a Skydance Mediával és a Spyglass Media Grouppal, hogy elkészítse a család kalandkomédia újragondolását. (Ti. előbbi megvásárolta utóbbitól a Spy Kids IP-t.)

A tervezett filmet természetesen ismét csak Robert Rodriguez írná és rendezné (és jó eséllyel vágná, fényképezné, sőt, talán a zenéjét is szerezné, valamint a produceri feladatokat is magára vállalná), és ahogy az eredetiben, ezúttal is egy multikulturális család lenne a középpontban, amely a kémkedés világába csöppen.

A Kémkölykök-sorozat kifejezetten sikeresnek mondható, hiszen egyik film készítési költsége sem érte el a 40 millió dollárt, viszont Amerikában az első és a harmadik epizód 110 millió dollár körül, míg a második 85 millió körül jövedelmezett. Nemzetközileg kevésbé volt sikeres a sorozat, bár az első két rész 35 milliós bevételeit a 3D-s harmadiké simán felülmúlta 85 millióval. A negyedik rész szereplése már csalódásnak mondható, hiszen hazájában 39, azon kívül pedig csak 47 millió dollárt hozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!