Szekeres Viktor

Egy karakter már biztosan nem tér vissza az új élőszereplős Star Wars-sorozatra

Alan Tudyk nem lesz benne az Andorban.

Már egy ideje elkezdődött az egyik következő élőszereplős Star Wars-sorozat, az Andor forgatása, és a napokban Alan Tudyk azt nyilatkozta, hogy nem fog szerepelni a sorozat első szezonjában, de az esetleges folytatásban már feltűnhet. A kérdés, hogy mikor. A színész a Zsivány Egyesben K-2SO karakterét alakította.

A 12 részes első évad 5 évvel a Rogue One eseményei előtt fog játszódni, és körömrágóan izgalmas kémthriller lesz a készítő, Tony Gilroy szerint. Aki helyett egyébként Toby Haynes rendezi a széria egy jelentős részét. Ettől még Gilroy marad a sorozat showrunnerje (Stephen Schiff mellett), aki úgy döntött, hogy a vírushelyzet okán hozott korlátozások miatt nem fog Londonba repülni, inkább New Yorkból dolgozik tovább, de a munkálatokat napi szinten követheti így is. Gilroy korábban a szkript megírása után a Zsivány Egyes újraforgatásában is segédkezett, és elég sok jól sikerült filmet írt, a filmográfiája az Armageddontól egészen a Beirutig terjed. Háromszor rendezőként is közreműködött mozifilmek esetében, a Michael Claytont, a Kettős játékot, valamint A Bourne-hagyatékot dirigálta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #4
    Hajrá Skywalker éra! Nem lenne rossz, ha kapna egy sorozatot mondjuk Owen bácsi is. de esetleg a vízfarmon dolgozó napszámos.
    Meg is lenne a forgatókönyv eleje.
    a Skywalkeréknék nap-nap után robotoló munkás ráeszmél, hogy Ő egy Pad'lizsán. A nagy Pad'lizsán vérvonal utolsó de erőérzékeny leszármazottja. Akinek csak úgy hemzsegnek a midichlorianok a vérében. Sőt Ő maga is félig midichlorian.

    A többit találjátok ki Ti magatok... a Disney hülyeségeinél csak jobb lehet. De szerepelnie kellenne a forgatókönyvben még Luke Skywalkernek is is itt-ott, néha még Han Solo-t is be kéne cameózni egy-két részbe,
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2021.01.27. 14:21:59
  • wraithLord #3
    De Cassian Andor amúgy is az a tipikus játékokban meg mindenhol unalomig csépelt smuggler karakter. Tesco gazdaságos Han Solo.
    Vagy nem, várjunk csak, a Poe Dameron teszkó gazdaságos Han Solo, a Cassian Andor meg teszkó gazdaságos Poe Dameron.

    Én nem temetném a sorozatot, mert végül is működhet, ha nem Andorról próbálnak mélyenszántani, hanem ő csak egy "idegenvezető" lesz a sorozatban, és megismerhetünk egy csomó új karaktert, helyszínt, amit eddig nem láttunk (meg persze feltűnnek benne ismerősök dolgok és karakterek is, az is fontos).
  • NEXUS6 #2
    Hát igen, a Cara Dune-t alakító Gina Carano elkövette azt a hibát, holy beszólt a BLM huszároknak, meg is lesz az eredménye, majd szépen kiírják a karakterét. XD

    Amúgy miért az Andor gyerekről csinálnak sorozatot? Tényleg bármelyik más karakter érdekesebb volt a filmben, pl akit Forest Whitaker, vagy Donnie Yen alkaított, de még ez a robot is. Mellette nekem első percől ellenszenves volt ez az Andor karkater, tipikus sumákoló pöcs, csak azért csatlakozott Jyn-hez a végén, mert meg akarta dugni.